Dış Cepheler Amphisilan İle Bir Ömür Koruma Altında

Filli Boya, dış cephelerin uzun yıllar korunması için kusursuz teknoloji ile üretilen, üstün nitelikli, silikonlu dış cephe boyaları AmphiSilan ürünlerini öneriyor.

Filli Boya’nın ‘Yüksek Koruma Sistemi’ adını verdiği teklonojiyle, Türkiye’de sadece AmphiSilan’da bulunan suya karşı koruma, buhar geçirgenliği, UV dayanımı, rengin solmaması ve yüzeye tutunma gibi özellikler dış cephe boyasının mükemmel bir performans göstermesini sağlıyor.

Almanya’da Caparol laboratuarlarında uzmanlar tarafından üretilen AmphiSilan’ın 25 yıl önce ortaya koyduğu tüm özelliklerin dış cepheler için geçerliliğini hala koruması, AmphiSilan’ın gücünü ve güncellenen teknolojisi ile yıllara meydan okuyan performansını ispatlıyor.

Güneş ışığına karşı dayanıklı pigment teknolojisi

AmphiSilan’ın güneş ışığına karşı dayanıklı pigment teknolojisi, binaların dış cephe renklerinin solmasını önleyerek, uzun süre canlı kalmasını sağlıyor. Filli Boya bu konuda 100 yılı aşkın tecrübesi olan Almanya’daki Caparol Ar-Ge’leriyle birlikte çalışıyor.

Yeni nesil silikon teknolojisi

Sadece Filli Boya’ya ait olan bu teknoloji sayesinde dış cephe boyaları uzun yıllar dayanıklılığını koruyor. Binaların yapım aşamasında içinde biriken nemin dışarı atılmasını sağlayan bu sistem, aynı zamanda suyun yapı içerisine penetre olmasını engelliyor.

Yeni nesil bağlayıcıların kullanılması

Bağlayıcılar olarak nitelendirilen boya içindeki hammaddeler, boyanın dış cepheye yapışma mukavemetini ve uzun yıllar bu şekilde durmasını sağlıyor. AmphiSilan ürününde ise dünyada bilinen en dayanıklı bağlayıcı türleri tercih ediliyor.

Fotokatalitik etki

Bu teknoloji sayesinde, güneş ışınları, bina yüzeylerindeki organik kirlilikleri boyanın içinde kullanılan özel bir hammadde sayesinde parçalıyor. Bundan sonraki dönemde ise rüzgar ve yağmur sayesinde dış cepheler temizleniyor.

Dış cephelerin liderinden geleceğe yön verecek yenilikçi dış cephe boyası: AmphiSilan+.
AmphiSilan’ın temel özellikleri korunarak, değişen tüketici beklentileri ve gelişen hammadde teknlojilerinin bütünleşmesi ile üretilen AmphiSilan+, AmphiSilan’ın üstün silikon teknolojisi ile Quartz’ın doğallığı ile bütünleşerek dış cephelere geliştirilmiş  özellikler sunuyor.

AmphiSilan+’ın Silikon Quartz Teknolojisi, fotokatalitik özelliğiyle cephelerin uzun süre temiz kalmasını sağlarken, yeni nesil silikon – dolgu teknolojisi, dış cephelerde daha hızlı ve homojen aderans sağlıyor. Quartz, dış cephelere atmosferden gelebilecek asidik etkilere ve yüzeyden gelebilecek alkali oluşumlara karşı dayanım kazandırırken, ışıltısıyla dış cephelerde canlı mat renkler sunuyor.

Dış cephelerde etkin çözüm de AmphiSilan-W’de

Filli Boya’nın 2011 yılında sektöre kazandırdığı, cephelerdeki mantar, küf ve yosuna karşı dirençli dış cephe boyası “AmphiSilan-W” ise farklı mikrobiyolojik kirlenmelerin yaşanabileceği cephelerin korunması amacı ile “Capatox” ve “Capatox Plus” ile kullanılıyor.

Dış cepheler için mikrobiyolojik analiz

Filli Boya, temizlik ya da koruma işlemi uygulanmayan dış cephelerdeki küf, mantar ya da yosun oluşumları için de, cephedeki probleme en uygun Etkin Çözüm ürünleri ile temizlik ve koruma paketini içeren ‘Dış Cepheler için Mikrobiyolojik Analiz’ hizmeti de sunuyor.


Yorumlar

NADİR ÜNAL 26 Ocak 2021

Evim 16 senelik bu sene yağmurlardan dolayı iç kısımda 2 ila 3 yerde su almaya başlamış ve siyah renklerde nem yapmış. Duş cephedeki boya bazı yerlerde çatlamış ve buralardan nem yaptırmış .Dış cephe boyası 2012 senesinde yapıldı o zamanda bana jotun boyasını tavsiye etmişlerdi.Şimdi sizden benim dış duvarlarımı yağmurlardan koruyacak ve yağmuru emmiyecek silikonlu veya başka hangi boyayı önerirsiniz bina betonarme TEŞEKKÜRLER

Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)