Ege Vitrifiye, "Catamaran" Serisiyle Avrupa Ürün Tasarım Ödülü

Ege Vitrifiye, "Catamaran" serisiyle banyo kategorisinde 2018 Avrupa Ürün Tasarım Ödülü’ne (European Product Design Award) layık görüldü.

İtalyan tasarımcı Claudio Papa tarafından Ege Vitrifiye’ye özel tasarlanan ve Ege Vitrifiye tasarım ekibince hayata geçirilen bu özel seri, iki klozet, iki lavabo ve bir pisuar olmak üzere, toplamda 5 parça üründen oluşuyor. Denizden ilham alınarak yorumlanan her bir ürün sahip olduğu konsepti banyolara taşıyor.

Ege Vitrifiye Genel Müdürü Merter Savaş “ Ege Vitrifiye olarak bir defa daha Avrupa Ürün Tasarım Ödülü’nü almanın gururunu yaşıyoruz. Geçtiğimiz sene Avrupa Ürün Tasarım Ödülünü Finikia serimiz ile almış, firma olarak dünya standartlarında tasarım kabiliyetimizi göstermiştik. Bu sene de başvurumuzu yaptığımız Catamaran serimiz ile ikinci defa aynı ödüle layık görüldük” diye belirtti.

“Üründe farklılaşmanın temel enstrümanının tasarım olduğunu çok iyi biliyor, kaliteden ödün vermeden, çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz. Müşteriler artık kendileriyle özdeşleştirdikleri ürünlere odaklanıyor, banyonun bir yaşam alanı olduğunu gözeterek seçimlerini gerçekleştiriyorlar. Catamaran serisi benzeri olmayan, özel bir çalışma, ödüllü serimizin hem yurt içinde hem de ihracatta fark yaratacağı inancındayız” diye ekledi.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)