​İstanbulSMD: Yapı Sektörünün Sosyal Platformu

Mimarlık camiasını toplumsal ve sektörel bağlamda yönlendirme ve güncel tutma amacı dahilinde kentle, kent hafızasıyla, dünya tasarım standartlarıyla ilgili bir tartışma, bilgilendirme ve dayanışma ortamı yaratan ve böylelikle sektörün son derece önemli ihtiyaçlarına hitap eden İstanbulSMD, yaza girerken dolu dolu bir etkinlik takvimine işaret ediyor.

İstanbulSMD, bilindiği üzere “Mimarlık ve …” buluşmaları gibi disiplinlerarası etkileşimlerin masaya yatırıldığı bir dizi panelin organizasyonunu yürütüyor. Bu sayede, edebiyat, arkeoloji, fotoğraf, görsel sanatlar, çizgi roman gibi çok geniş bir ölçekte mimarlığın farklı alanlarla kurduğu ilişkiyi de irdeliyor.

Bunların haricinde yaz için, bu ay gerçekleşen Yaza Merhaba Partisini takip eden birçok etkinlik var. Bu kurguda gerek kamusal mekân, kamu kullanımı, yerel mimari oluşumlar ve eleştiriler, yerel gündem gibi konuların inceleme altına alındığı, gerekse de sağlık, eğitim, ofis gibi farklı mekân tiplerine bağlı odaksal yaklaşımlar içeren etkinlikler planlandı. İSMD, bu programla günümüz Türkiye’sinde önem arz eden konuların ele alındığı sosyal ve aktif bir yaz müjdeliyor.

İstanbulSMD, Üyelerini “Yaza Merhaba Partisinde” Buluşturdu!

Pozitif ve güncel bir sektör yolunda ilk etkinlik, bir “Yaza Merhaba Partisi” olarak planlandı. Yaktaş-Gerflor’un ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikten, keyifli kareler elde edildi.

İstanbulSMD Başkanı Sibel Dalokay Bozer’in ve Yaktaş Yönetim Kurulu Başkanı Artuk Yakut’un yaptığı açılış konuşması ardından David Şaboy’un DJ’lik performansı kulak doldurdu. Konuklar ayrıca, Brenda Berin canlı performansı ile birbirleri ile sohbet etme imkânı buldular. Yüksek enerjili bu gecede hem yapı sektörünün değerli üyeleri ağırlandı, hem de bolca motivasyon depolayarak yazı karşılamak hedefiyle keyifli zaman geçirildi. 11 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleşen Yaza Merhaba Partisi için İstanbulSMD sektörün tüm üyelerini Levent’te bulunan Yaktaş Showroom’da başarıyla ağırladı.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)