EGE Seramik Yapı Fuarını Başarıyla Tamamladı

Ege Seramik, 8 – 12 Mayıs tarihlerinde arasında Tüyap Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 2018’i başarı ile tamamladı.

Mart ayı başında lansmanını gerçekleştirdiği Spring Collection 2018’i kapsayan 33 yeni serisinin yanı sıra güncel portföyünden de ürünlerini ziyaretçilerle buluşturan Ege Seramik, aldığı olumlu tepkilerden çok memnun. 

Özellikle 20x20cm ölçülü Vintage Konsepti ve 6x25cm ölçülü Tuğla Konsepti ürün gruplarının nihai tüketiciden ve sektör profesyonellerinden yoğun ilgi gördüğünü belirten Ege Seramik Genel Müdürü Göksen Yedigüller, ‘’ Yeni serilerimizin tamamının ve sergilediğimiz portföy ürünlerimizin gördüğü ilgiden çok memnun kaldık. Yapı Fuarı gibi fuar organizasyonları sayesinde emek harcadığımız ürünlerimizin tüketiciden aldığı tepkileri bire bir ölçme şansımız oluyor. Spring Collection 2018 ile güzel bir ivme yakaladık. Tabi böyle güzel tepkiler alınca da memnuniyetimiz katlanarak artıyor. Daha iyisini ortaya çıkarabilmek için bu motivasyonla çok daha azimli çalışıyoruz. İnanıyorum ki hazırlıklarına başladığımız 2018 Autumn Collection ürünlerimiz de en az Spring Collection kadar başarılı olacak. En kullanışlı, şık ve trend ürünleri görmek için bizi takip etmeye devam edin. ’’ dedi.



Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)