​Ege Seramik, Şıklığın Değişmeyen Adı

Geniş portföyündeki ürünlerin yanı sıra büyük projeler için özel ürün tasarım çalışmaları da yapan Ege Seramik’in  en yeni tasarımları Piyalepaşa İstanbul Projesi ile buluşuyor.

Portföyündeki ürünleri Ahşap, Mermer ve Taş, Beton, Homojen, Tekstil, Alla Turca, Dekorlu Ürünler, Tuğla  ve Küçük Ebatlı Ürünler adı altında beğeniye sunan firma, yeni  Vintage konseptli  ürünleri ile nostalji rüzgarları estiriyor.  33 yeni serisinin lansmanını Spring 2018 Collection adı ile Mart ayında yapan Ege Seramik, özellikle Vintage konseptine eklediği 20x20 cm ebatlı yeni serileri, dekorlu ve derin rölyef dokulu ürünleri ile tüketicilerden tam not aldı. 

Geniş portföyündeki ürünlerin yanı sıra büyük projeler için özel ürün tasarım çalışmaları da yapan Ege Seramik’in  en yeni tasarımları Piyalepaşa İstanbul Projesi ile buluşuyor. Duayen firmanın ürünleri  Piyalepaşa İstanbul projesinin tüm iç ve dış mekânlarında kullanılacak. 

2009 yılında Digital Tile markası ile Türk seramik sektörüne dijital baskı teknolojisini kazandıran, doğa kadar gerçekçi desenleri ve canlı renkleri ile Ege Seramik, banyodan mutfağa tüm mekânlarda şıklığın değişmeyen adı.



Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)