Workinton ile Dünya Sizin Ofisiniz

‘Bogota’da ya da Barcelona’da işiniz mi var?’, ‘Taipei’de veya Kahire’de müşteri ziyaretine mi gidiyorsunuz?’, ya da ‘Kanarya Adaları’nda tatildesiniz ama halletmeniz gereken acil bir işiniz çıktı ve çalışmanız gerekiyor?’. Merak etmeyin aslında ofisiniz siz neredeyseniz orada sizinle birlikte.

Türkiye’ye paylaşımlı hazır ofis sistemi coworking’i getiren Workinton, Asya'dan Avrupa'ya sayısı hergeçengün artan 89 coworking alanını tek bir çatı altında toplayan OneCoworking (OneCo) oluşumuna dahil oldu. Türkiye’de şube açmanın Workinton için tek başına yeterli olmadığını ifade eden Workinton CEO’su Pınar Massena, “Uluslararası işbirliklerimiz ile üyelerimize hep daha iyi hizmet vermenin yollarını arıyoruz. Workinton olarak San Diego’da Co-mmunity işbirliğimiz ve Katar’da Doha’da Alfardan Group ile birlikte şubemiz bulunuyor. Şimdi Almanya merkezli Betahouse ile el sıkışarak dünya genelinde 43 şehir ve 67 noktada bulunan coworking alanlarını Workinton üyelerinin hizmetine sunuyoruz. Türkiye ve Ortadoğu’daki tek coworking alanı olarak OneCo’daki en fazla şubeye sahip üyeyiz. Sistem çok kolay işliyor. Workinton merkezinden alacağınız ‘voucher code’ ile One Coworking App üzerinden size en yakın üye işyerine check-in yaparak yerinizi ayırtabilir ve Prag, Madrid, Bratislava, Lizbon, Moskova, Paris, Sao Paola veya dilediğiniz noktada hemen çalışmaya başlayabilirsiniz” dedi. 

Betahouse CEO’su Christoph Fahle de Workinton işbirliğinin OneCo’ya kattığı değeri dile getirdi. Fahle, “One Coworking olarak, Workinton Ortak Çalışma Alanı Ağını karşılamaktan son derece heyecanlıyız. Bu ortaklık sayesinde Türkiye’ye küresel dolaşım ağımızı ekleyebilecek ve tüm büyük Türkiye metropollerine Ortak Çalışma Alanı ve Topluluk Erişimini temin edebileceğiz. Aynı zamanda Workinton üyeleri, uygulamamız sayesinde dünyayı serbestçe dolaşabilirler” dedi. 

16 farklı lokasyonda, 12 bin 500 metrekare alanda coworking, sanal ofis, hazır ofis, toplantı salonu ve Kuluçka Merkezi hizmetleriyle 15 binden fazla üyeye ve 2 binden fazla şirkete hizmet veren Workinton, Ortak Çalışma Alanları sektörünün şube, metrekare, kullanıcı ve bünyesinde yer alan şirket sayısı bakımından Türkiye’de lider marka konumunda yer alıyor. Son dönemde uluslararası yatırımlarına ağırlık veren Workinton’un ABD’de San Diego’da işbirliği ve Katar Doha’da şubesi bulunuyor. Ortadoğu’daki yatırımlarına Umman ile devam etmeyi hedefleyen Workinton, 2018 yılı içerisinde Türkiye’de de 4 şube daha açmayı planlıyor.



Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)