SARAYROLL Panjur ve Kepenk Sistemleri İle; Yaz Aylarını Serin ve Huzurlu Geçirin

Saray Alüminyum’un en yeni ürünü SARAYROLL Panjur ve Kepenk Sistemleri, sahip olduğu poliüretan iç dolgusu sayesinde ısı izolasyonunu maksimum seviyeye çıkartırken, yaz aylarının kavurucu sıcakları için mükemmel bir yalıtım avantajı oluşturuyor. Sistemler aynı zamanda ses yalıtımı, koruma ve güvenlik konularında da avantajlı bir yaşam vadediyor.  

30 seneyi aşkın deneyimiyle inşaat sektörüne hizmet veren Saray Alüminyum’un, yüksek kalite standartlarında ve ileri düzey teknoloji kullanarak geliştirdiği SARAYROLL, ısıya ve güneş ışınlarına karşı maksimum koruma sağlıyor. Yaz aylarında yaşam koşullarını güçleştiren sıcakların iç mekânlardaki etkisini azaltan sistemler, daha serin ve ferah yaşam alanları oluşturuyor. Sistemler aynı zamanda yapıların mevcut iç dekorasyonunu direk güneş ışınlarından koruyarak, eşyaların uzun ömürlü olmalarını da sağlıyor. Yazın sıcaktan, kışın soğuktan koruyan SARAYROLL Panjur ve Kepenk Sistemleri, aynı zamanda sağladığı ses yalıtımı ile mekânları gürültü kirliliğinden koruyarak, sakinlerine yüksek yaşam kalitesi vadediyor.  

Değer katan çözümler ile estetik uygulamalar bir arada 

Güvenlik sorununa da çözüm getiren panjur ve kepenkler, iç mekânlarda hem mahremiyetin  korunması hem de dışarıdan gelen tehditlere karşı caydırıcı rol oynaması nedeniyle sıklıkla tercih ediliyor. Yerli ve yabancı markalı tüm pencere ve kapı sistemleriyle uyum sağlayan SARAYROLL, ahşap desenli olarak üretilebildiği gibi çok geniş renk seçenekleri de sunarak, kalite ve estetiği vazgeçilmez kılıyor. 

Manuel, butonlu, uzaktan kumandalı ve grup kontrol sistemli olmak üzere değişik kullanım olanakları sunan SARAYROLL, akıllı ev konseptiyle uyum içinde otomasyon kolaylığı sağlıyor. SARAYROLL,  Türkiye’de monoblok sistemlerde tek parçada en geniş sarıma sahip panjur sistem olma unvanına sahip bulunuyor. 


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)