Weber ile Tozsuz Yaşam Alanları

Weber, geliştirdiği yeni teknolojilerle hem uygulamacılara hem de ev sahiplerine konforlu uygulama seçenekleri sunuyor.

İlki 2008 yılında  tozumayan seramik yapıştırıcıları weber.kol serakol konfor ve weber.kol flex extra konfor  İspanya, Brezilya, Fransa, İtalya ve Portekiz gibi pek çok pazardan sonra Türkiye’de de ilgi görmeye devam ediyor.

weber.kol serakol konfor ve weber.kol flex extra konfor özel formülasyon yapıları ve üretiminde kullanılan teknoloji sayesinde diğer standart yapıştırma harçlarından farklı olarak, dökülme ve karıştırılma anında ortama yayılan toz zerreciklerini önlüyor.

weber.kol serakol konfor ve weber.kol flex extra konfor, tozumama özelliği sayesinde uygulayıcılara daha rahat nefes aldıkları konforlu bir uygulama ortamı yaratırken, ev sahiplerine de özellikle iç mekanlarda yapılan tadilatlarda daha temiz uygulama yapma imkanı sunuyor. Tozumayan seramik yapıştırıcıları weber.kol serakol konfor veweber.kol flex extra konfor ile gerçekleştirilen seramik uygulamaları, standart yapıştırma harçlarından farklı olarak, ortama toz zerrecikleri yayılmasını önlerken,  mekan içerisindeki yüzeylerde oluşan toz birikimine de son veriyor. weber.kol serakol konfor ve weber.kol flex extra konfor sayesinde mekanın bir köşesinde seramik uygulaması gerçekleştirilirken, çevresinde günlük hayat rahatlıkla devam edebiliyor.
Türkiye’de seramik yapıştırıcıları ve derz dolguları, dış cephe boya ve kaplamaları, dış cephe ısı yalıtım sistemleri, su yalıtım ürünleri, tamir-tesviye ürünleri ve iç cephe boyalarıyla geniş bir ürün portföyüne sahip olan Weber, yeni projeler ve renovasyon için yenlikçi çözümler üretmeye devam ediyor.



Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)