Grinin Yumuşak Paleti: DRF Residence

Avustralya’nın Elsternwick kentindeki konutun yeniden canlandırılması Mim Design’ın tarihi bir evin içsel dönüşümünü yaratmasına izin vererek uygulama alanında ödül almasını sağlamış. DRF Residence’in sahipleri kullanım alanlarının sıkışık olmadığı, karanlık olan evin dönemin mimari tarzına saygı duyan modern bir konuta dönüştürülmesini istemeleri üzerine Mim Design ekibi yeni bir görünüm ortaya çıkarmış. 

Tamamen yeni bir görünüme sahip konutta müşterilerin alanları etkin kullanmalarının yolu açılarak ev içi mekan akışının iyi planlandığı, hafif, sade ve parlak bir tasarım üretilmiş. Ev sahibi ailenin nasıl yaşadığını gözlemleyerek ev içi talepler incelenerek yeni mekanlar yaratılmış. 

Tavanların yükseltilerek ekstra ışık kaynağı yaratılırken yemek ve yaşam alanları birbirine bağlanarak daha açık ve görsel olarak daha geniş alanlar oluşturulmuş. Banyolarda siyah çelik pencere ile siyah musluk armatürlerinin kullanılması, ve bu ürünlerin beyaz mermerler ile gri alt tonlarda birleşmesi tercih edilmiş.

Malzemelerin katmanlandığı gri renginin yumuşak bir paleti olan ve siyah ile beyaz hakimiyetindeki mekanlar müşterilerin taleplerine yanıt vermeyi başarmış durumda.



Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)