Kalekim ‘Ultralastic’ ile Güçlü ve Hızlı Su Yalıtımı

Kalekim’in yüksek dayanımlı, hızlı, ekstra esnek su yalıtım ve beton koruma harcı ‘Ultralastic’ ile binalar daha sağlam ve uzun ömürlü inşa ediliyor. Zorlu koşullara ve yaşlanmaya karşı çok yüksek bir dayanıklılığa sahip ‘Ultralastic’, binayı korozyona karşı koruduğu için depreme karşı da binaların en önemli koruyucusu olarak kritik bir önem taşıyor.

‘Ultralastic’, temel altı su yalıtımı, temel ve perde duvarlar, yaya ve yük trafiğine maruz kalan yüzeyler, hızlı uygulama istenen yerler, teraslar, balkonlar, havuz, su deposu gibi daimi ıslak bölgeler, banyo, duş, tuvalet gibi ıslak hacimli mekanlarda, beton, sıva, şap gibi yüzeylerin üzerinde ve seramik altı su yalıtımında kullanılıyor.

Hem iç hem dış mekânlarda hızlıca uygulanabildiği gibi istenildiğinde üzeri kaplanabilen Ultralastic, geleneksel su yalıtım malzemelerine benzemeyen rengi ve hoş kokusuyla farklı bir uygulama deneyimi sunuyor. Ayrıca, üzeri kaplanmadan da yıllar boyunca yüksek performanslı su yalıtımı sağlayabiliyor.

Kalekim’in yenilikçi su yalıtım ve beton koruma harcı ‘Ultralastic’, uygulanmasından sadece 2 saat sonra yağmura, 16 saat sonra basınçlı suya dayanıklı hale geliyor. İşçilikten ve zamandan tasarruf sağlayan Ultralastic, fırça, mala, rulo veya püskürtme ile kolayca uygulanabiliyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)