Bir Tıkla Ne Kadar Elektrik Üretebileceğinizi Öğrenin

Temiz enerji kullanımını destekleyen Baymak, güneş enerjisi konusunda geliştirdiği PV Hesaplama Aracıyla evinizde veya iş yerinizde kaç KiloWatt elektrik üretebileceğinizi kolayca hesaplamanızı sağlıyor.

Sürdürülebilir bir dünya ve gelecek için her aşamada çevreci politikalar ile hareket eden Baymak, geliştirdiği kullanıcı dostu PV Hesaplama Aracıyla fotovoltaik panel kurulumunu kolay ve pratik hale getiriyor.

Binanın yönü, çatı eğim oranı, ortalama elektrik faturası ve bulunduğu ili girerek kolayca sonuca ulaşabileceğiniz PV Hesaplama Aracıyla evinizde veya iş yerinizde kaç KiloWatt’lık Güneş Enerjisi Santraline ihtiyacınız olduğunu ve kaç KiloWatt Saat tüketim yaptığınızı saniyeler içerisinde görebiliyorsunuz. www.baymak.com.tr üzerinden kolayca ulaşabileceğiniz PV Hesaplama Aracı üzerinden sistem kurulumu konusunda destek almak için bilgi formunu göndermeniz yeterli.

Baymak güvencesi ve Türkiye’deki geniş bayi ağı sayesinde, tüketiciler güneş enerjisinden elektrik elde edebilecekleri sistem ihtiyaçlarına kolayca ulaşabiliyor. Uzman ekipler tarafından tamamlanan kurulumlar ve projeler için kullanım sırasında karşılaşılabilecek tüm sorunlar eğitimli Yetkili Teknik Servisler sayesinde hızla müdahale edilerek sistemin sorunsuz çalışması sağlanıyor. Baymak, ödeme kolaylığı sağlayan finansman modelleriyle de bütçe dostu projeler sunuyor.

Güneş Enerjisi İçin Kurulum Kolaylaşıyor

Temiz enerji üretimini konusunda geliştirilen yeni uygulamalar ve yapılan düzenlemeler güneş enerjisi için kurulumu kolaylaştırıyor. Geçtiğimiz yıl temmuz ayında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yayınlanan Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği ile çatı üzerinde kendi ihtiyacını karşılamak üzere tesis edilecek güneş kaynaklı yenilenebilir enerji sistemleri için yapı ruhsatı ihtiyacı ortadan kaldırıldı. Diğer yandan bu yılın haziran ayında Gelir Vergisi Genel Tebliği ile 10 kW altı sistemlerde son kullanıcılara vergi muafiyeti getirilerek ihtiyaç fazlası elektriğin tedarik şirketine satışından elde edilecek gelirlerde kesintilere de son verilmiş oldu.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)