HEP İstanbul, HEP Grand Homes ile Ayrıcalıklı Fırsatlar Sunuyor

Tekfen Gayrimenkul tarafından bölgenin en iyi konumunda hayata geçirilen ve yaşamın tüm ayrıcalıklarıyla devam ettiği HEP İstanbul, kaliteli bir yaşam isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunmaya devam ediyor. Projede yer alan HEP Grand Homes ise çevre dostu yapısı ve bahçeli veya teraslı tasarımlarıyla dikkat çekiyor.

Hep İstanbul’da yaşam, tüm avantajlarıyla devam ediyor.

Çevre dostu ve konforlu bir yaşam konseptini bekleyenler için Avcılar, Beylikdüzü ve Esenyurt ilçelerinin kesişiminde, E-5 ve TEM Otoyolu bağlantı noktasında, ulaşım açısından bölgenin en iyi konumunda hayata geçirilen HEP İstanbul’da yaşam, tüm avantajlarıyla devam ediyor. Kişiye özel ödeme planlarıyla esneklik sağlayan projede bulunan sosyal imkanlar ve aktiviteler ise ayrıcalıklı bir yaşam isteyenlere özel fırsatlar sunuyor. Açık ve kapalı havuz, tenis kortu, basketbol sahası, sauna, masaj ve fitness salonlarıyla hem yazın hem kışın zevkle yapılabilecek aktivite olanakları sunan HEP İstanbul’un HEP Grand Homes’u ise çevre dostu mimarisiyle göz alıyor. En fazla 4 katlı yapısıyla, bahçeli veya teraslı olarak tasarlanan HEP Grand Homes, daha geniş iç tasarımıyla da ferahlığı arzulayanlara HEP İstanbul ayrıcalığını sunuyor.

Kaliteli bir yaşam isteyenlere özel, farklı tasarımlarda yaşam alanları sunan Hep İstanbul, “Hem Yazlık, Hem Kışlık” kampanyası ve esnek ödeme planlarıyla da kişiye özel imkanlar tanıyor. HEP Grand Homes’da ev sahibi olmak isteyenler, 100.000 TL peşinat ve 60 ay vade imkanıyla hemen yeni hayatlarına kavuşabiliyor. HEP İstanbul’da ise bu fırsat 50.000 TL peşinat ve 60 ay vade imkanı ile farklı daire seçenekleri ile sunuluyor.

Tekfen Gayrimenkul, HEP İstanbullulara kaliteli bir aile hayatı sunuyor...

HEP İstanbul ile iyi yaşamın bütün gerekliliklerini içine alan bir dünya yaratmaya odaklanan Tekfen Gayrimenkul, aile yaşamı ve çocukları hayatın merkezine konumlandırıyor. Sosyal ve peyzaj alanlarına geniş yer ayrılan projede, farklı yaş gruplarındaki çocuklar için tasarlanmış 1400 m2’ye yakın açık çocuk oyun alanları, 3 km uzunluğundaki yürüyüş ve bisiklet parkurları, yüzme havuzları, spor ve aktivite alanları da bulunuyor.

HEP İstanbul, Esenyurt’ta LEED Altın ve LEED Gümüş sertifikası alan ilk büyük ölçekli proje oldu!

Tekfen Gayrimenkul her projesinde olduğu gibi, çevre dostu olarak hayata geçirdiği HEP İstanbul projesinde de sürdürülebilir enerji ve kaynak kullanımı açısından sektörde uluslararası en önemli sertifika olarak gösterilen “LEED” (Enerji ve Çevre Tasarımında Liderlik) sertifikalarını aldı.

Sürdürülebilir çevreye saygı prensibiyle tasarlanan HEP İstanbul su ve enerji tasarrufu sağlayan sistemleri, iç mekan hava kalitesi, doğal aydınlatma, sıcaklık ve nem kontrolü, atık yönetimi gibi hizmetleriyle fark yaratıyor.



Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)