“Prestijli Projelerin Yenilikçi Çözümü Olmaya Devam Ediyoruz”

Kuzu Grup tarafından geliştirilen, İstanbul Avrupa Yakası’nda denize en yakın konut projelerinden biri olma özelliğine sahip olan “Sea Pearl Ataköy” projesi, yalıtım malzemesi tercihini BONUS Taş Yünü’nden yana kullandı.

İleri teknoloji ile üretilen doğa dostu BONUS Taş Yünü çok sayıda prestijli projenin yalıtım malzemesi tercihi oluyor. Yalıtım bilincinin her geçen gün arttığı günümüzde, BONUS dört hayati yalıtım olarak adlandırılan ısı-su- ses ve yangın yalıtımı ürünlerini bir arada sunuyor.

Türkiye'nin dört bir yanından konut projeleri, kamu binaları, enerji santralleri, üretim tesisleri gibi çok geniş bir yelpazede kullanılan BONUS|Taş Yünü, Avrupa Yakası sahil şeridinde yükselen “Sea Pearl Ataköy” ünde ilk tercihi oldu. Projenin önemli detaylarında yaklaşık olarak 60.000m2 “BONUS Taş Yünü Gold Plus” kullanılan “Sea Pearl Ataköy Projesi’nde 4 bloğun yanı sıra 5 yıldızlı otel, alışveriş alanları ve restoranlar yer alıyor. 

Sahip olduğu düşük ısıl iletkenlik değeri ile mükemmel ısı yalıtımı sunarken, gürültüyü ve titreşimi emerek huzurlu ve sağlıklı bir yaşam alanı sunan BONUS Taş Yünü, A1 sınıfı yanmaz malzeme özelliği ile yapılarda tam yangın güvenliği sağlıyor. Üretim teknolojisini sahip olduğu AR-GE ve ÜR-GE altyapısıyla her geçen gün geliştiren BONUS Taş Yünü, %100 yerli sermaye ve hammadde ile Eryap Grup Sakarya Hendek tesislerinde üretiliyor.

Bonus Yalıtım’ın  Çevreci ve Yüksek Kaliteli Ürünleri 

Sahip olduğu yüksek basma mukavemeti ve yalıtım özelliği sayesinde yapılarda ve endüstride çatı ve teraslarda, temel, bodrum perde duvarlarında, frigofrik kamyon kasalarından soğuk hava depolarına, demiryollarından havaalanı pistlerine kadar çok geniş bir alanda kullanılan Bonus XPS ürünleri, tam otomasyon sistemi ile Eryap Grup İstanbul Silivri tesislerinde üretiliyor. Sahip olduğu alt yapısı ve ürün geliştirme faaliyetleri ile Türkiye’de 700 kPa basma dayanımına sahip XPS üreten, yerli ilk ve tek Türk markası olan Bonus XPS’in üretiminde çevreci bir politika izleyen Eryap Grup, çevreyi koruma anlamında da sektörde fark yaratıyor.

Su Yalıtımı Yönetmeliği hazırlanma sürecinde de her fırsatta su yalıtımının önemini vurgulayan, gerek BİTÜDER, İZODER gibi dernekler aracılığı ile, gerekse firma kimliği ile kamuoyu bilinçlendirme çalışmalarında bulunan Eryap Grup, su yalıtımı sektöründeki lider ürünü BONUS Membran ürün grubunda daha yüksek kalitede üretim için Ar-Ge ve Ür-Ge faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Su yalıtımı konusunda ciddi pazar araştırmaları yapan Eryap Grup, gelişen pazar ihtiyaçları ve firma hedefleri doğrultusunda yüksek kalitede ürün geliştirmek amacıyla hammadde tedariğinden nihai ürün elde edilmesine kadar geçen tüm süreçleri alanında uzman kalite kontrol uzmanları ve mühendis ekibi ile denetliyor. BONUS Membran, ulusal ve uluslararası geçerliliği olan tüm sertifikasyonunu tamamlayarak tescilli bir marka olmanın tüm gereklerini yerine getiriyor. Çeşitli ülkelere ihraç edilen BONUS Membran’ın tüm ürünleri, AB normlarına uygunluk anlamına gelen CE standartlarına da sahiptir.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)