Kandilli Rasathanesi Deprem Bilinci İçin Halkla Buluşuyor

Bu yıl 150. kuruluş yıldönümünü kutlayan Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü; 13-16 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştireceği Deprem Haftası Etkinlikleri ile halkla buluşuyor.

Deprem bilgilendirme sunumları ve turlarının halka açık ve ücretsiz olarak gerçekleşeceği haftada, Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi Müdürü Dr. Doğan Kalafat, “Türkiye’de Deprem Afeti ve Korunma Yolları” konulu bilgilendirme sunumları gerçekleştirecek. Etkinlikler kapsamında ayrıca Afet Hazırlık Eğitimi Deprem Park gezileri, Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi (BDTİM) ziyaretleri yer alacak. Program hafta boyunca her gün 09:30-12:00 ve 13:30-16:00 saatleri arasında iki tekrar şeklinde gerçekleşecek. 

Her yıl 17 Ağustos Depremi’nin yıldönümünde deprem tehlike ve riski konusunda farkındalık yaratmak üzere etkinlikler düzenleyen Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi’nin 13-16 Ağustos Deprem Haftası 150. Yıl Etkinlikleri’ne katılmak isteyenler, https://goo.gl/Dbj5MB adresindeki formu doldurarak veya kandilli150yil@boun.edu.tradresine e-posta göndererek programa kayıt olabilecekler.



Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)