Kalekim Yüksek Performanslı Yapıştırma Harcı ‘Technofull’ ile Hızlı Çözümler Sunuyor

Kalekim, ‘Technofull’ ile en hızlı ve güvenilir çözümleri tüketici ve profesyonellerle bir araya getiriyor. Hızlı priz alan, uzatılmış çalışma süresine sahip, kolay yayılan 1066 Technofull, tüketim, zaman ve işçilikten tasarruf sağlıyor.

Kalekim’in çimento esaslı yapıştırma harcı 1066 Technofull, büyük ebatlı seramik, granit seramik, porselen seramik, cotto, klinker, mermer gibi kaplama malzemelerinin iç ve dış mekan zemin uygulamalarında beton, sıva, şap gibi yüzeyler üzerine kombine yönteme gerek kalmadan yapıştırılmasında hızlı ve etkili sonuçlar veriyor. Eski seramik ve granit üzerine seramik kaplama uygulamalarında, yoğun yaya ve yük trafiğinin olduğu alışveriş-iş merkezleri, hastane, okul gibi mekanların zemin uygulamalarında da kullanım imkanı sunan Technofull, bir gün içerisinde kullanıma açılması istenen devlet binaları, kafeler, süpermarketler, havaalanları gibi mekanlarda seramik kaplamak için de ideal çözümler sunuyor.

Tüketim, zaman ve işçilikten tasarruf sağlayan 1066 Technofull, akıcı kıvamı sayesinde seramik arkasını kombine yapıştırma yöntemine ve seramiklerin üzerine kuvvet uygulanmasına gerek kalmadan yüzde 100 kaplar. Hızlı priz özelliği sayesinde 6 saat sonra mukavemet alan Technofull, yüksek yapışma gücüne sahip ve ani ısı değişimleri sebebiyle oluşan yüzey gerilimlerine dayanıklıdır.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)