Eryap Grup Çalışanları Eğitimi

Türkiye’de inşaat ve yalıtım sektöründe lider markaların üreticisi olan Eryap Grup, yarım asırlık sanayici kimliği, yapı sektöründeki üretim tecrübesi, genç ve dinamik kadrosu ile gücüne güç katmaya devam ediyor. 

“Öğrenmenin ve gelişmenin hayat boyu sürmesi gerektiğini bilir ve birbirimizi, işimizi, hayatı bir öğrenme kaynağı olarak değerlendiririz.” mottosundan yola çıkan Eryap Grup, bu amaca yönelik olarak düzenlediği “Kaliteli Yaşam ve Verimli Çalışma” eğitimini iki etap olarak genel müdürlük binasında gerçekleştirdi. Eryap Grup çatısı altındaki tüm çalışanların katılım sağladığı eğitim; yetkinlik ve bakış açılarını geliştirirken kişisel tatmin ve mutluluklarını da arttırmak üzere kurgulandı.  “Kaliteli Yaşam ve Verimli Çalışma” başlığı altında gerçekleştirilen eğitimde davranış bilimleri konusunda eğitim veren Sn. Mehmet Auf, “Öz Motivasyon”, “Kendini Geliştirme” ve “Zaman Yönetimi” başlıkları altında ki uygulamalarıyla desteklediği kapsamlı bir eğitim programı ile güncel bilgi ve öğretileri aktardı. 

Eryap Grup, Türkiye’nin 81 ilinde yaygın bayi ağı ile hizmet sunmakta; 25’ten fazla ülkede kurmuş olduğu güçlü işbirlikleri ile yurt dışında da ürünlerini müşterileri ile buluşturmaktadır. Bünyesinde Bonus Yalıtım, American Siding ve Winer gibi büyük ve alanında öncü olmuş markaları barındıran Eryap Grup, yalıtım sektöründeki trendlere, yatırımlarıyla da ekonomiye katkı sağlamaktadır. 



Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)