Kurulum ve Fiyat Avantajıyla Yaşam Alanları Teknolojiyle Buluşuyor: BTicino D45

BTicino D45, az sayıda sistem aksesuarı ve basit kablolama sistemiyle tasarımcıların tercihi oluyor. MyHOME otomasyon sistemiyle de entegre olabilen D45, modern evler için mükemmel bir seçim olmasının yanı sıra Legrand Grubu’nun teknolojik uzmanlığını arkasına alarak İtalyan tasarımını yaşam alanlarına taşıyor.

Yüksek performans özelliğiyle büyük beğeni toplayan BTicino D45 İnterkom Sistemi, yaşam alanlarına minimal bir bakış açısı getiriyor. Dijital Bus teknolojisi sayesinde otomatik olarak video sinyalini eşitleyip güçlendirebilen ve  noktadan noktaya 1km görüntü aktarımı yapabilen D45, akıllı güç kaynağı sayesinde daha uzak noktalara renkli görüntü sağladığı gibi otomatik olarak enerji tasarrufu moduna geçerek sürdürülebilir bir dünyaya katkı sağlıyor. 

Şık, ince ve kompakt 

Yeni nesil evler için mükemmel bir seçim olan BTicino D45 İnterkom Sistemi, şık, ince ve kompakt monitörleriyle beğeni kazanıyor. Giriş panelleri, sesli ve renkli görüntülü monitörler, güvenlik konsolu, aksesuarlar ve güç kaynağı olmak üzere 5 ana ürün grubundan oluşan D45, Legrand Grubu’nun teknolojik uzmanlığını arkasına almasının ötesinde İtalyan tasarımını yaşam alanlarına taşıyor. MyHOME otomasyon sistemiyle de entegre olabilen D45, enerji tasarrufunu destekleyen tasarımıyla ve tasarımındaki bakır kullanımının yüzde 70 oranında azaltılmasıyla sürdürülebilir bir dünyaya da katkı sağlıyor. 

Site gibi çoklu yapılarda tam bir çözüm sağlayan D45 sistemi ile yüksek katlarda görüntü ve ses kaybı yaşatmadan aynı kaliteyi tüm katlarda aynı netlikte almayı garanti eder.  Sistem kurulumu tamamlandıktan sonra projeye göre istenildiği takdirde hiç bir değişiklik yapmadan ilaveler kolaylıkla yapılabilir. Asansör çağırma, alarm bağlantısı ve SOS gibi fonksiyonlar sayesinde konfor ve güvenlik alanlarınızı genişletebilirsiniz. 

Renkli ve dokunmatik ekranlarıyla kullanıcısına kullanım kolaylığı sağlayan BTicino D45, modern evler için birinci sınıf güvenlik fonksiyonlarını sesli ve ahizeli olan modelinde sunuyor. Monitörlere, güvenlik merkezi ünitesiyle doğrudan iletişime geçmeyi sağlayacak alarm sensörleri bağlanabiliyor. S.O.S tuşu, bütün blok daireleri arasında iletişim kurabilme özelliği, monitörlerde sabotaj koruma ve güvenlik merkezine kamera bağlayabilme, alarm kaydetme ve saklama gibi yenilikler, BTicino D45 İnterkom Sistemi’nde yer alıyor.



Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)