Peli DK: Kapı ve Parke Yüzeyinin Mükemmel Uyumu

Parke sektöründe uzun yıllardır var olan Peli Parke, kendi ürünlerinin en önemli tamamlayıcısı olarak gördüğü ve bu anlayışla ürettiği dekoratif iç mekan kapıları yapı sektörüne inovatif çözümler sunuyor.

Peli DK’nın İskandinav Style, Dynamic Style, Prismatic Style adıyla tanıttığı dekoratif iç mekan kapıları 14 ayrı tasarımda üretiliyor.

Peli DK kapılarının tasarımında öncelik parke ve kapı yüzeyini bütünleştirmek. En çok dikkat çeken özelliği ise aynı kapı modelinde parke ve süpürgeliklerin de bulunması. Bu konuda bir ilke imza atan marka, sektöre yeni bir anlayış da kazandırdı.

Tüketicinin yaşam tarzına uygun modellerin yanı sıra, mobilya trendleriyle de birleşen tasarımları hayata geçiren Peli DK Kapılar, tercih edildiği mekanlarda farkını ortaya koyuyor.

SEKTÖRE SES, KAPILARA SESSİZLİK GETİRDİ

Çizilmeye karşı dayanıklı, kolay temizlenebilen, yüzeyinde toz tutmayan, kasa, pervaz ve kapı yüzeyinin aynı dokuda görünümüyle de dikkatleri çeken Peli DK Kapılar, aynı zamanda kapı yuvasında kullanılan fitille de sessizliği sağlıyor. Kilitte ise farklı bir sistem kullanılıyor; Kale’nin yeni ürettiği sessiz kilit sayesinde kapı açılıp kapanırken ses çıkarmıyor, ortamın dinginliğini koruyor.



Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)