ORKA KNIDOS ile Natürel Tonlamalar...

Banyosunda minimal ve modern bir etki yaratmak isteyenler için SILVER COLLECTION ürün sınıfında bulunan KNIDOS, temperli cam tezgahı ve tezgah üstü seramik lavabosu ile doğal bir görünüm sunuyor. Gövde, kapak ve çekmeceleri MDF olan KNIDOS, yavaş kapanan frenli mekanizmalı tam açılır çekmeceleri ile sunuluyor.

Sağ ve sol açılır frenli soft close kapakları ve LED spotlu ekolojik aynası ile dekoratif bir kullanım vaad eden KNIDOS, işlevsel açık raf sistemli asma konsolu ile ek saklama alanı da sağlıyor. Banyonuzda ister tek lavabolu modül ile 70 cm, isterseniz iki ayrı tek lavabolu modülden birini sola diğerini sağa yerleştirerek 200 cm ölçüsünde kullanın, KNIDOS ile banyonuzda konforu yakalayın. KNIDOS, Legnano/Siyah, Navaro/Siyah ve Parlak Beyaz/Siyah olmak üzere üç rengi ile 2018 ORKA Banyo Koleksiyonu’nda yer alıyor. 

Banyo mobilyaları sektörünün lider markası ORKA Banyo, yılların tecrübesine dayanan profesyonel işçiliği sıra dışı tasarım gücü ile birleştirerek hızlı ve pratik çözümler sunuyor. 20 yılı aşkın tecrübesini uzman kadrosu ile tasarım gücüne yansıtan ORKA Banyo’nun ürünleri 26.yılında tüm Türkiye'de 300'den fazla satış noktası ile 5 milyondan fazla evde ve 50’den fazla ülkede tüketiciyle buluşuyor... 


Daha fazlası için-> www.orkabanyo.com                                            


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)