Baymak Hermetik Şofben İle Güvenli ve Tasarruflu Sıcak Su Konforu

Baymak, 3 yıl garantili, üstün emniyet sistemine sahip tasarruflu “Hermetik    Şofben” ile kullanıcılar için sıcak su konforunu en üst seviyeye çıkartıyor.

Baymak Hermetik Şofben, sahip olduğu ısı eşanjörü ile gazın yanması sonucu oluşan ısıyı mükemmel biçimde ileterek, yüksek verim sağlıyor. Enerji Verimliliği Direktifi, ErP Yönetmeliği’ne göre A enerji sınıfında yer alan Hermetik Şofben, daha az gaz tüketimi ve dolayısı ile düşük maliyetle, sıcak su elde edilmesini sağlıyor. 

Baymak şofbenler sahip olduğu üstün emniyet sistemi, alev modülasyon ve elektronik ateşleme özellikleri sayesinde güvenli kullanım sağlar. Cihazın içerisinde yer alan akış sensörü sıcak su elde edilmesinde yardımcı olur. Arıza durumunda ise uyarı sistemi devreye girer ve LCD ekran üzerinde hata kodunu göstererek kullanıcıyı uyarır. 

Baca tıkanmasına karşı emniyet sistemi, ısı emniyet termostatı, elektronik modülasyonlu gaz valfi ve iyonizasyonlu alev kontrol sistemi sayesinde sıcak su konforunu kullanıcılarına güvenle sunan Baymak Hermetik Şofben, kompakt boyutları sayesinde yer tasarrufu sağlar. 

Baymak şofbenler güçlü brülör yapısı sayesinde dayanıklı ve uzun ömürlü bir kullanım sağlarken, değiştirilebilir enjektörleri sayesinde LPG ve doğalgaz ile uyumludur. Paslanmaz çelik yapıya sahip şofbenler, mükemmel ve hijyenik yanma, düşük atık seviyesi, mükemmel mavi alev ve kesin ateşleme sağlar.

BH11 ve BH13 modelleri TS 615 EN ve CE belgelerine sahip olan Baymak Hermetik Şofbenler tüm Baymak bayileri ve Orange Store’larda 3 yıl garanti ile satışa sunuluyor.

 


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)