​Kendine Has Dokunuşlarla Özel Hissettirir

Günümüzde herkes özel olmak, seçtiği ürün sadece kendisi için tasarlanmış gibi hissetmek istiyor. Herkes aslında konfor alanları için seçtiği ürünlerde kendine has bir dokunuş yakalama peşinde.

Günümüzde seramikler sadece mutfak ve banyolarda kullanılmaktan çıkıp tüm mekânlarda tercih edilmeye başlanan bir malzeme haline geldi. Artık seramik seçiminde kalıplaşmış tüketici davranışları yok. Yaşam alanlarını dekore ederken ister nihai tüketici olsun, ister profesyonel, herkes özgünlüğü yakalayabilmenin peşinde. Günümüzde herkes özel olmak, seçtiği ürün sadece kendisi için tasarlanmış gibi hissetmek istiyor. Herkes aslında konfor alanları için seçtiği ürünlerde kendine has bir dokunuş yakalama peşinde.

Farklı zevklere hitap eden geniş portföyünü 10 ayrı konsepte ayıran ve 50’den fazla ülkede hizmet veren Ege Seramik, geniş renk skalasının yanı sıra ebat ve desen çeşitliliği ile küçükten büyüğe tüm iç ve dış mekânlara uygun ürün çözümleri ile yıllardır şıklığın değişmeyen adresi. Firma şimdi de tüketicisine seçtiği ürünleri kişileştirme fırsatı tanıyarak trendleri yaratmaya devam ediyor. 

20x20 cm ölçülü Vintage konseptli ürünleri ve waterjet kesimli seramik mozaikleri ile portföyündeki diğer serilerini kombinleme şansı yaratan firma, bu sayede tüketicisine sınırsız seçenek sağlamış oluyor. 

Ege Seramik’in 20x20 cm ebatlı, özgün desenli ve çok çeşitli renk alternatifleri ile tasarlanan Vintage konseptli ürün serileri son dönemin gözdeleri. Bu serilerin ahşap, mermer ve beton görünümlü diğer ürün serileri ile kombinleyerek nostaljik ve eşsiz görünümler yakalamak mümkün. Waterjet kesimli mozaik ürünlerde ise kesim modellerinden biri seçilerek beğenilen ürüne uygulanabiliyor. Böylece seçilen seriye istenen mozaik eklenebiliyor.

Kurulduğu günden beri ilklerin markası ve trendlerin yaratıcısı olmaya devam eden Ege Seramik, kusursuz güzelliği sınırsız seçenekle harmanlamayı mümkün kılan mozaik ürünleri ve Vintage konseptli 20x20 cm ölçülü serileri ile müşteri memnuniyetinde zirveyi tutmaya devam ediyor.



Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)