ARLIGHT Tasarımın Gücü ile Aydınlatıyor

1991 yılından bu yana ışık alanında trendleri belirleyen Arlight, Nurol Tower’daki yeni ofisinde ADDO tasarımları ile tarzını bütünleştiriyor. Lab İstanbul Mimarlık’ın gerçekleştirdiği 250 m2’lik ofis projesi, yönetici odalarında Ares, Wing, O-Live ve CEO, açık ofislerde HUB ve T-Max, bekleme alanlarında ise Must gibi ADDO ürünleri ile tasarımı odağına alan ‘yeni nesil ofis’ anlayışını tamamlıyor. 

Arlight, yeni ofis projesinde tasarımın gücünü odağına alıyor. Nurol Tower’da 250 m2 büyüklüğündeki proje, ilham veren çözümleri, dinamik yapısı ve yarattığı yeniliklere uygun olarak ADDO tasarımları ile buluşuyor. Sürdürülebilir değerler yaratmayı önceliği olarak benimseyen Arlight, ofisin tüm alanlarında kendi kimliğine uygun tasarımları yansıtıyor.

Yönetici odalarında ADDO koleksiyonundan CEO masalar ve O-Live Duo sandalyenin kombinlendiği projede açık ofislerde HUB masalar ve T-Max koltuklar göze çarpıyor. Toplantı odasında Sezgin Aksu tasarımı ARES masa ile yine Sezgin Aksu tasarımı Wing koltuklar kullanılıyor. Bekleme alanlarında Must koltuklar ile sosyal ve samimi köşeler hedefleniyor. 

Yönetici masalarında CEO’nun asil formu

Yönetici masalarında alışılagelmiş keskin tasarımlardan uzak, modern, çarpıcı ve şık bir seçim olarak CEO tercih ediliyor. Addo Design Team tasarımı olan CEO, kahverengi ve grinin klasik şıklığını ahşabın sıcak yüzeyi ile birleştiriyor. Yönetici ofislerine yeni bir alternatif getiren tasarım, asil formuyla kurumsal ifadeyi güçlendirerek prestij sağlıyor.

Mitolojiden gelen ilham ARES ile toplantı odalarında

Tasarımcı Sezgin Aksu imzası taşıyan masa sistemi Ares, ‘standartların üzerinde bir iş hayatı’ hedefleyen günümüz ofislerine yeni bir boyut kazandırıyor. Tasarımcı Sezgin Aksu, Yunan mitolojisinde ‘savaş tanrısı’ olarak nitelendirilen Ares’ten aldığı ilhamla tasarladığı yeni seride eşsiz, güçlü ve unutulmayacak bir tasarım fikrinden yola çıkarak modern bir savaşçı figürünü yansıttığını belirtiyor. Arlight projesinde akıllı telefon şarj istasyonu, aydınlatma ve kayar masa tablası gibi inovatif seçenekler barındıran Ares’te etajer, dolap ve kitaplık modülleri de bulunuyor. Dolap ve kitaplık ünitelerinde bulunan kayar kapakların arkasında istenildiğinde gizlenebilen çekmece ve TV bölmesi tasarımı farklılaştıran özellikler arasında yerini alıyor.

Wing koltuk ile renklenen tasarım çizgisi

Ares serisinden seçilen toplantı masası, Arlight projesinde bej rengi Wing koltuklarla kombinlenerek modern bir görüntü yakalanıyor. Wing koltuk, bulunduğu yerde sıcaklık hissi veren fonksiyonel bir ürün alternatifi olarak dikkat çekiyor. Sezgin Aksu tarafından tasarlanan Wing koltuk, masif ahşap ve metal olmak üzere 12 farklı ayak seçeneği, başlıklı ve başlıksız olarak tasarlanan özgün yapısı, sırt ve başlık olmadan puf şeklinde kullanım seçeneği ile özel bir tasarım ürünü… 


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)