Reynaers, ​Yapı Cephelerini Yeni Teknolojiyle Giydiriyor

Türkiye alüminyum pazarının öncülerinden, cephe sistemleri markası Reynaers, Beşiktaş Deniz Müzesi’nde düzenlenecek “Cephe Tasarımında Yeni Teknolojiler” etkinliğinde sektör profesyonelleri, akademisyenler ve öğrencilerle bir araya gelecek.

Yapı Endüstri Merkezi (YEM)’nin öncülüğünde düzenlenen etkinliğin destekçileri arasında yapı sızdırmazlık malzemesi üreticisi Tremco Illbruck ve Şişecam Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Şişecam Düzcam da bulunuyor.

Reynaers, yapılara değer kazandırırken insanların yaşam ve çalışma alanlarını daha konforlu ve daha özel kılmak amacıyla dış cephe sistemleri üretiyor.

Üretiminde Avrupa standartlarını koruyan Reynaers, ihtiyaca yönelik mühendislik çözümler üretmesiyle dikkatleri çekiyor. Enerji verimliliği, yalıtım, güvenlik, konfor ihtiyaçlarına en üst seviyede çözümler üreten cephe firması Reynaers, etkinlikte cephe tasarım sürecinde BIM kullanımını ve uluslararası VR uygulaması Avalon’u anlatacak.

Gerçekleşecek oturumun ilk bölümünde “Cephede Dijitalleşme”, ikinci bölümünde ise “Tasarımda Dijitalleşme” konusu ele alınacak.

“Cephede Dijitalleşme” başlıklı panelin, ilk oturumda Atatürk Kültür Merkezi projesini yapan Murat Tabanlıoğlu ile Werner Sobek’in İstanbul Genel Müdürü Yetkin Bentürk AKM’nin dış cephe detaylarını anlatacak.

“Tasarımda Dijitalleşme” başlıklı ikinci panelde ise,TasarımATLAS / GarageATLAS Kurucu Ortağı Ahmet Burçin Gürbüz; dijital mimari tasarım ve VR (Virtual Realty) çalışmalarını, Salon Architects Kurucusu Alper Derinboğaz; yeni medya teknolojileri ile dijital üretimi birleştiren mekân projelerini aktaracak. GMW MİMARLIK Ortağı Dicle Demircioğlu da BIM ve dijital tasarım teknolojileri hakkında paylaşımda bulunacak.

Etkinliğe katılacak olan misafirlerin Reynaers’ın VR uygulamasını deneyimleyeceği bir stand kurulacak. 

REYNAERS AVALON İLE GÖZÜNÜZDE CANLANDIRIN, DENEYİMLEYİN

Bina henüz tasarım aşamasındayken, Reynaers’ın AVOLON uygulaması ile sanal ortamda binanın gerçek halini deneyimleyebiliyorsunuz. Uygulama sayesinde binanın içinde gezebiliyor, tasarım ve teknik açıdan izleme olanağına sahip olabiliyorsunuz. Böylece yapı elemanlarının boyutlarında ayarlamalar malzeme değiştirebiliyor, renk yapabiliyor. Böylece farklı seçenekleri en gerçekçi biçimde değerlendirerek karar verme sürecini geliştirebiliyorsunuz.



Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)