NEVPANEL® Magnezyum Oksit Esaslı Yapı ve Yalıtım Panelleri

NevPanel® magnezyum oksit esaslı yapı ve yalıtım panelleri çevre dostu, geri dönüşümlü yapıları ile sürdürülebilir projelere katkıda bulunurlar.

NevPanel® magnezyum oksit ve magnezyum klorür bileşenlerinin cam elyaf file ile güçlendirilmesiyle oluşan kompozit bir yapıya sahip yapı ve izolasyon panelleridir. Her türlü konut, ticari ve prefabrik yapıda, iç ve dış mekânda yapıların hemen her detayında güvenle kullanılabilir. A1 sınıfı yanmaz, ısı ve ses yalıtımı sağlayan, su ve nemden etkilenmeyen yapısı ile NevPanel®, tüm projelerde, insan ve yapı sağlığını ön planda tutarak toplumsal yaşam standartlarının iyileştirilmesi ve geliştirilmesini sağlamayı amaç edinmiştir. Panellerin yüksek eğilme mukavemeti, yüksek darbe ve basınç dayanımı en talepkâr projelere dahi çözüm sunmaktadır. Muadil panellere kıyasla sahip olduğu hafif yapısı, bina üzerine eklenmesi olası yükü azaltarak ve montaj sırasında da büyük avantaj sağlamaktadır.

NevPanel® GreenGuard ve GreenGuard-Gold sertifikalı Dünya’nın ilk Magnezyum Oksit esaslı yapı ve yalıtım paneli üreticisi ve markası olma özelliğini taşımaktadır. Düşük emisyonlu VOC içermeyen organik yapısı ile daha sağlıklı iç mekânlar yaratılmasına katkı sağlar. Uygulandığı mekânlarda sağladığı yüksek hava kalitesi sayesinde gençlerden daha hassas bünyeye sahip olan çocuklar, yaşlılar ve hastalar için tasarlanan tüm yapılarda kullanıma uygundur. Ayrıca Küf ve bakteri oluşumuna izin vermeyen dokusu (EN ISO 846)  ve üstün yalıtım özellikleri ile (CE, ETAG 018) sağlıklı, insan dostu, yeşil mekânlar sunar.

%100 doğal bir yapıya sahip olan NevPanel®; yalıtım sektöründeki nitelikli ürün arayışının sektöre kazandırdığı yenilikler arasında yer alır. Yüksek performanslı olarak üretilen paneller, yapısı ve ekolojik sistemdeki düşük karbon salınımı nedeniyle geleceğin yapı unsurları arasındadır.

NevPanel® temiz üretim esaslarında minimum atık ve geri kazanım prensibi ile imal edilir. Oluşumlarından yaşam döngülerinin tamamlanmasına kadar olan süreç ve sonrasında çevreye zarar vermez, çevre ve insana karşı sorumlu, uzun ömürlü sistemler sunar.

NevPanel® magnezyum oksıt esaslı yapı ve yalıtım panellerı çevre dostu, geri dönüşümlü yapıları ile sürdürülebilir projelere katkıda bulunurlar.

NevPanel®; `Avrupa standartlarında üretimi yapılan ilk Türk menşeili Magnezyum oksit paneli` mottosu  doğrultusunda üretilmekte olup ,  NevPanel® kalitesi TSE Türkiye, Efectis Era  Türkiye , EOTA Avrupa, UL Amerika, EASC Rusya, DCL Dubai başta olmak üzere benzeri  birçok uluslararası kurumca  tescillenmistir. 

NevPanel® ; İstanbul-Nevra Yapı , Londra-Nevra UK, Hollanda-Nevra BV ofisleri ve ayrica Nevra Yapı distribütörleri ve bayileri tarafından ulusal ve uluslararası pazarda satışa sunulmaktadır.



Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)