“Havza: Bir Su Hikayesi” Sergisi - Sempozyum

Mimari, tasarım ve sanat odaklı çok fonksiyonlu bir platform olarak kurulan The Circle, su sorunu konusunda farkındalık yaratmak ve ekolojik çözümler sunmak amacıyla 1 Kasım saat 19:30’da “Havza: Bir Su Hikayesi” sergisinin açılışına ev sahipliği yapıyor.

“Havza: Bir Su Hikayesi” sergisinde Profesör David Turnbull’un son on yıldır Doğu ve Batı Afrika’da etkin ve sürdürülebilir su toplama sistemleri inşa eden PITCHAfrica projesi kapsamında çalışmalarına ve doğa-insan ilişkisi ve su kaynakları üzerine çalışmalar yürüten Sinem Dişli’nin “Aşina Olanın İmalatı” adlı video işine yer verilecek. 

The Circle ve İTÜ'nün ortak organizasyonuyla sergiye paralel olarak düzenlenecek olan sempozyum ise 2 Kasım Cuma günü, saat 16:30'dan itibaren İTÜ Taşkışla Kampüsü’nde gerçekleştirilecek. 

David Turnbull'un konuşma yapacağı Sempozyum'da, Selçuk Avcı, Yüksel Demir (İTÜ), Aslıhan Demirtaş (Kadir Has Üniversitesi), Akgün İIhan (Boğaziçi Üniversitesi), Pınar Mengüç (Özyeğin Üniversitesi), Nevzat Sayın ve Zuhal Ulusoy'un (Bilgi Üniversitesi) katılımıyla bir panel gerçekleştirilecek. 

Sergi 

Tarih: 1 Kasım 2018, Perşembe
Saat: 19:30
Yer: The Circle
Adres: Kumbaracı Yokuşu, Tercüman Çıkmazı, No:16/1, Beyoğlu, İstanbul

Sempozyum 
Tarih: 2 Kasım 2018, Cuma
Saat: 16:30
Yer: İTÜ Taşkışla Kampüsü
Adres: Harbiye Mahallesi, Taşkışla Cd. No:240, Şişli, İstanbul


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)