Çelik Kapı Sektörünün Yaratıcısından Fonksiyonel Bir Kapı: Kale Talento

Çelik kapı sektörünün Türkiye’deki yaratıcısı Kale Çelik Kapı, “Hikâyeye Açılan Kapılar” Kapı Tasarım Yarışması’nda dereceye giren tasarımlardan biri olan Kale Talento’yu satışa sundu. “Yetenekli Kapı” Kale Talento, fonksiyonel tasarımıyla, çelik kapı sektörüne önemli bir yenilik getiriyor. 

Çelik kapı sektörünün Türkiye’deki yaratıcısı Kale Çelik Kapı, özgün tasarımları desteklemek amacıyla düzenlediği “Hikâyeye Açılan Kapılar” Kapı Tasarım Yarışması’nda dereceye giren tasarımlardan biri olan Kale Talento’yu satışa sundu. Kale; genç yeteneklerin sektörün gelişimi için yaratacağı katma değeri önemsiyor ve Kale Talento’nun fonksiyonel tasarımıyla sektörde yeni bir ufuk açıyor.

“As, Tut, Destek Al”

Fonksiyonelliği ile tüketicilerin hayatını kolaylaştıran Kale Talento; üzerindeki kollar sayesinde ihtiyaca göre farklı amaçlarla kullanılabiliyor. Sahip olduğu özellikleriyle “Yetenekli Kapı” olarak adlandırılan Kale Talento; üzerindeki kollar aracılığıyla askı görevi görme, ayakkabı bağlarken basamak olarak kullanılma veya tutunarak destek alma gibi farklı ihtiyaçlara da pratik çözümler sunarak, insanların yaşamlarını kolaylaştırıyor. 

Kale’nin Yüksek Güvenlik Standartları Kale Talento’da da Hayat Buldu

Kapının kasasına en az kapının kendisi kadar önem veren Kale Çelik Kapı, diğer modellerinde olduğu gibi Kale Talento’da da “gizli kahramanlar” adı verilen yüksek güvenlik standartlarını hayata geçiriyor. “Kale Kapı” deneyimi ve uzmanlığı ile montaj sırasında kasanın içerisine yerleştirilen MDF, kötü niyetli kişilerin kapıyı gerdirerek açmasına karşı ekstra direnç sunuyor. Kapı içerisinde yer alan güçlü çelik profiller güvenliği artırırken, çelik kapılar arasındaki kalite farkını çok net biçimde ortaya koyan tok kapanma sesi ise Kale Talento ile daima güvende olduğunuzu hatırlatıyor. 

Kale Talento’lar, Kale kalite ve güvencesiyle, tüm çelik kapılarda olduğu gibi müşteri talebine göre özel ölçü ile üretiliyor. Üzerindeki tüm bileşenleri sertifikalı ve 5 yıl garantili olan Kale Talento, “Kale Çelik Kapı Satış Sonrası Servis Hizmeti” güvencesiyle satışa sunuluyor. 



Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)