Orsiad Tarafından Düzenlenen Çalıştaya Peli Co-Sponsor Oldu

Orsiad öncülüğünde bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve geçtiğimiz hafta Pullman Otel’de gerçekleşen Parke Çalıştayı’nda co-sponsor olan Peli, 2019 yılı yeni ürün ve hizmetlerini tanıttı. 

Sektör liderlerinin katılımıyla Orsiad’ın öncülüğünde düzenlenen, sektörün belli başlı sorunlarının değerlendirilmesini ve belli standartların getirilmesini amaçlayan çalıştayın bu yıl üçüncüsü gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz hafta düzenlenen etkinlikte, sektörün önde gelen parke üreticileri yer aldı. Düzenlenmeye başladığı günden bu yana büyük ilgi gören ve merakla beklenen çalıştayda stand kuran ve çalıştayın co-sponsoru olan Peli, yeni ürünlerini sergiledi, ustaların sorunlarını dinledi ve çözüm önerilerinde bulundu.

Sektör adına önemli bir platform olan çalıştayda sektör ile ilgili sorunların, çözüm önerilerinin, fiyat politikasının, işçilik fiyatlarının ele alındığı panel ve oturumlar gerçekleştirildi. Parke Çalıştayı’nda, Peli adına konuşan Peli Parke Strateji ve İş Geliştirme Müdürü Mehmet Karahasanoğlu, sektörü ve kendi markalarındaki yenilikler hakkında bilgi verdi. Peli Parke’nin ihracatta izlediği politikaya değinen Mehmet Karahasanoğlu; ‘’İhracat payımızı arttırmak için birçok fuarda yer alıyoruz. Pazar payımızı genişletmek için her ülkede yer almaya çalışıyoruz. Ana politikamız, genellikle pazarlarda dağınık bir pazarlama değil tek fiyat politikası. Buna özen gösteriyoruz. Bu konuda sağlıklı çalışmalar yürütmek adına ihracat yaptığımız ülkelerde belirlediğimiz temsilcilikler üzerinden satış yapıyoruz’’ dedi. 

Çeşitli çekilişlerin yapıldığı çalıştayda kura çekimi ile birbirinden değerli hediyeler dağıtıldı.

Konuşmaların ardından sonuçları belirlenen çekilişte 2 kişiye Peli, en yeni koleksiyonu olan Elegance Large koleksiyonundan 100 metrekarelik parke hediye etti. Çekilişte İstanbul’dan Mahmut Temel ve Gebze’den Barış Demir Peli Parke’nin kazanan talihlileri oldu. 


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)