Ofislerde İnsan Sağlığı Odaklı, Ergonomi ve Teknolojinin Bir Arada Kullanıldığı Marka: Humanscale!..

Boyun ve sırt desteği için özel olarak geliştirilen ofis koltukları, statik bir monitör yerine monitörü kullanıcıya getiren monitör kolları,  oturarak ve ayakta çalışmayı aynı anda sağlayan sit/stand çalışma üniteleri, kullanıcı uzaklaştığında kapanan aydınlatma ürünleri ile ideal çözümler sunan Humanscale markasını bünyesine katan Ateco Zemin, sektörde ürün gamıyla fark yaratmaya devam ediyor…

Ofisler için zemin malzemeleri konusunda uzman Ateco Zemin, ergonomik ürünlerin dünyaca ünlü markası Humanscale ile yoluna devam ederken ürün gamınını da genişletiyor… 

Boyun ve bel fıtığı başta olmak üzere ergonomiye bağlı rahatsızlıkları önlemeyi amaçlayan çalışma koltukları, en uygun mesafe ve yükseklikte ayarlama ile kullanıcının sağlıklı bir duruşta çalışmasını sağlayan monitör kolları, oturma pozisyonundan ayakta durma pozisyonlarına geçişini kolaylaştıran sit/stand çalışma üniteleri, aydınlatma, klavye sistemleri, teknolojik araçlar, kablo düzenleyicileri ve ergonomik ofis araçları ile Humanscale ofislerde fark yaratıyor..

İyi tasarlanmış bir klavye sistemi; boyun, sırt ağrısı ve diğer kas iskelet sistemi sorunlarına karşı koruma sağlar. Bir diğer ürün M/Connect bağlantı istasyonları ve M/Power Şarj istasyonları ile de masaüstünde tüm USB, ses sistemi, şarj bağlantılarına kolay ve hızlı bağlantı sağlıyor. Neatlinks ve Neattech kablo düzenleyicileri organize bir çalışma alanı sağlıyor ve masa altlarını tehlikesiz hale getirip, kolay temizlik için yerdeki kabloları toparlıyor.

Farklı bir bakış açısı… 

Humanscale’nin tüm bu ofis ürünleriyle Ateco Zemin, günün büyük bir kısmını geçirdiğimiz ofis ortamlarında daha sağlıklı, ergonomik ve verimli çalışmayı sağlıyor. Zemin malzemeleri ile birlikte farklı ürünleri ayrıntılı incelemek ve yerinde denemek için dileyen herkesi İstinye’deki Ateco Zemin mağazasına davet ediyor.



Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)