Estetik ve Teknolojik Sistemler

Teknolojisiyle geleceği bugüne taşıyan Belçika orjinli, Kapı,Pencere ve Cephe Sistemleri markası Reynaers SlimLine 38 Serisi, çok yönlü, yalıtım performansı ve ince tasarımı ile yapı sektörüne sınırsız seçenekler sunuyor.

Reynaers’in ürün grubunda yer alan; SlimLine 38 kapı ve pencere sistemi, çok yönlü yalıtım özellikleri ile size konfor sağlayarak güven veriyor, şık tasarımıyla da, estetik beklentilerinizi en üst düzeyde karşılıyor.

Yapı sektöründe en ileri teknoloji ile inovatif cephe sistemleri üreten Reynaers Alüminyum, tasarladığı yüksek performanslı bu ürünle her türlü yalıtımı bir arada sağlıyor. SlimLine 38 pencere ve kapı sistemi, U değeri dediğimiz ısı geçiş katsayısını 1.4 W / m2K kadar düşük tutması ile ısı kaybını en aza indiriyor.

SAĞLAM, GÜVENİLİR, ZARİF, KONFORLU…

SlimLine 38’in klasik, cubic, ferro stilleri zarif tasarımlarının yanı sıra ultra ince görünümü kaybetmeden çift ve üçlü cam ile oluşturulabilme özelliğine sahip. Ayrıca ürün, eşi olmayan termal profiller, çok noktalı kilitleme mekanizması, kilitlenebilir tutma kolu, sağlam ve güvenilir olma gibi birçok artı özelliğe sahip. Reynaers SL 38 pencere ve kapılar en sıkı güvenlik standartlarına göre tasarlanmış ve test edilmiştir.

İnce tasarımıyla cephedeki görüş alanının ölçeğini büyüten ürün, istediğiniz mühendislik çözümlerini sağlamanıza fırsat tanıyor. Reynaers pencere ve kapıları ihtiyacı tam olarak karşılayacak şekilde tasarlanabildiği gibi, çerçevenin ve kapı kolunun rengine kadar sınırsız seçenek oluşturmanıza da imkan tanıyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)