İstemediğiniz Her Şey Naturoll Panjur Sistemi ile Evinizden Uzak Dursun

Isı, ses ve ışık yalıtımının yanı sıra güvenliği arttırdığı için de sıkça tercih edilen panjur sistemlerinin kullanımı gittikçe yaygınlaşıyor. Üstün teknolojisi ve yüksek kalitelisi ile Naturoll panjur sistemleri kullanıcılar için alternatif çözümler üretiyor.

Özellikle yaz ve kış aylarında ısı yalıtımı ile güvenliğe sağladığı katkı amacıyla kullanılan panjur sistemleri her geçen yıl kullanıcılar tarafından daha çok tercih ediliyor. Klasik tasarımlarla beraber son dönemde yeni teknolojilerle üretilen sistemler binalara estetik bir görünüm de kazandırıyor.

Ar-Ge çalışmalarına önem veren ve bu konuda ödül kazanan ASAŞ’ın, Panjur ve Kepenk Üretim Tesislerinde üretilen Naturoll panjur sistemleri; yaz aylarında güneş­ ış­ınlarını engelleyerek klima tüketiminin en aza indirilmesine, kış­ aylarında ise içerideki sıcak havayı uzun süre hapsederek ısınma maliyetlerinin düşürülmesine yardımcı oluyor. Yine ASAŞ bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Alüminyum Yassı Mamuller Üretim Tesisinde üretilen alüminyum levhalar kullanılarak tasarlanan poliüretan dolgulu lameller ile yüksek ısı yalıtımı sağlanarak uzun vadede kullanıcılara tasarruf imkânı sunuluyor.

Farklı bütçeler için alternatifli çözümler sunan Naturoll Panjur ve Kepenk sistemlerinde, Motoroll marka motor ve otomasyon sistemlerinin entegrasyonu ile panjurlar istenilen zamanda otomatik olarak kumanda edilebiliyor. Evde / iş yerinde olunmadığı zamanlarda, akşam vakitlerinde panjurların kapatılması aynı zamanda güvenlik açısından da hırsızlığa karşı caydırıcı bir rol oynuyor.

Evine sonradan panjur taktırmak isteyenlerin tercih edebileceği alüminyum dıştan takma panjurlar olarak adlandırılan sistemlerin yanı sıra; duvara sıfır olarak monte edilebilen PVC’den üretilen ve doğrama ile birlikte monte edilen Monoblok Panjur Sistemleriyle farklı ihtiyaçlar için çeşitli model alternatifleri sunuluyor. Aynı zamanda farklı renk ve desen (ahşap desenli ve düz renk) seçenekleriyle Naturoll Panjur ve Kepenk Sistemleri kullanıldığı mekana uygun olarak çözümler sunuyor.

ASAŞ; Naturoll markası ile pazara sunduğu panjur ve kepenk sistemleriyle müşterilerine güneşten koruma, kişisel gizlilik (mahremiyet) ve gürültü azaltma, haşerelerden koruma, enerji tasarrufu ve güvenliğe kadar pek çok alanda avantaj sunuyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)