Dayanıklı ve Uzun Ömürlü Alarko Dalgıç Pompaları

Alarko Carrier, Türkiye’de ilk yerli dalgıç pompayı ürettiği 1972 yılından bu yana dalgıç pompalarla yeraltı sularının kullanılmasına olanak tanıyor. Mevcut kaynakların yetersiz kaldığı durumlarda yeraltı sularının çıkarılmasını sağlayan Dalgıç Pompalar, küçük bir bahçeden on binlerce dönümlük tarım arazilerine, küçük bir atölyeden büyük ölçekli fabrikalara kadar farklı ihtiyaçlarda çiftçilerin ve üretimde gerekli proses suyunun temini açısından fabrikaların en güvenilir destekçisi haline geliyor.

Dayanıklı ve uzun ömürlü Alarko Dalgıç Pompaları, kullanım ve içme suyu alanında her an kullanıma hazır, kesintisiz, kişisel tek su kaynağı olarak öne çıkıyor. Susuzluğun ve kuraklığın önlenmesine yardımcı olan ürünler, yüksek verimleriyle toprağa ‘can suyu’ oluyor.

Dalgıç pompalarının Türkiye genelinde gün geçtikçe daha çok ilgi gördüğünü belirten Alarko Carrier Su Basınçlandırma Sistemleri Ürün Müdürü Emin Cüneyt Bulca, “Dalgıç pompalar onlarca hatta yüzlerce metre yerin altından suyu çekiyor ve bahçelerin, tarım arazilerinin veya seraların su ihtiyacını yeraltı kaynaklarından karşılanmasını sağlıyor. Dalgıç pompalarımızı kurumsal kimliğimizin ayrılmaz parçası olan kalite politikamıza uygun olarak en yüksek teknoloji ve komponentlerle üretiyor, 50 yılı aşkın tecrübemizle kullanıcılarına bulunduğu sektör içerisinde eşsiz bir satış sonrası hizmet deneyimi sağlıyoruz. Bugün Anadolu’nun birçok ilinde 20 yıldan daha uzun bir süre önce montajı yapılmış Alarko dalgıç pompalarının halen işletmede olduğunu görmek gerçekten gurur verici. Dalgıç pompalarımız özellikle tarım sektöründe üstün teknolojisi ve ekonomikliği sebebiyle tercih ediliyor” dedi.

Bulca sözlerine şöyle devam etti: “T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na bağlı Ar-Ge merkezimizde yaptığımız sürekli geliştirmelerle, dalgıç pompalarımızın teknolojik seviyesini arttırıyoruz; yeraltı suları ile ilişkili olarak üretimde özelleştirilmiş komponentler kullanarak ürünlerimizin çevreci özelliklerini de güçlendiriyoruz.  Hepsinden önemlisi tüm bu geliştirmeleri yaparken, son kullanıcıya oldukça rekabetçi fiyat ve ekonomik çözümler sunabiliyoruz. Bu nedenlerle Türkiye geneline yaygın satış ağımızı, özellikle son yıllarda artarak aldığımız bayilik talepleri ile hızla genişletiyoruz.”


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)