Kalebodur, ‘Hued Koleksiyonu’ ile Özgün Mekanlar Yaratıyor

Köklü marka deneyimini ileri teknolojiyle birlikte yeni ürünlerine yansıtan Kalebodur; farklı materyal ve renkleri dengeli bir şekilde bütünleştiren ‘Hued Koleksiyonu’ ile tüketiciye yeni bir tasarım vizyonu sunuyor.

Son yılların çağdaş iç tasarım yaklaşımlarında bir manifesto olarak kabul edilen ‘mix&match’ eğilimini yeni ürünlerine yansıtan Kalebodur, ünlü İtalyan tasarımcı Giorgio Mingarelli’nin imzasını taşıyan ‘Hued Koleksiyonu’ ile stil sahibi mekanlar yaratıyor.

Mekanları kişiselleştiren ‘Hued Koleksiyonu’, farklı materyalleri barındıran, onları dengeli bir şekilde bütünleştiren ve uyumlu alan yaratmak adına malzeme ve renkleri karıştırma fırsatı veriyor. Malzemeler arasındaki kombinasyonun yanı sıra ahşap, taş, mermer, çimento, cotto, metal gibi yüzeyleri, farklı renk kullanımı ile zenginleştiren ‘Hued Koleksiyonu’, tüketicilere, kendi özgün mekanlarını yaratma imkanı sağlıyor.

Yeni koleksiyon ‘beyaz’, ‘bej’, ‘gri’, ‘vizon’, ‘koyu gri’ ve ‘antrasit’ olmak üzere 5 ana renkten oluşuyor. ‘Hued Koleksiyonu’nda, tüm renklerle uyumlu 30x90 cm ve 10x30 cm boyutlarında naturel dekorlar, 10x30 cm boyutlarında mavi, cotto ve tüm renklerle üretilen mix dekorlar da yer alıyor.

Duvar karoları, porselen karolar, 100x300 cm ile 120x360 cm boyutundaki Kalesinterflex ve 2 cm inceliğindeki dış mekanlara özel porselen karoların birbiri ile döşenmesine imkan sağlayan yenilikçi koleksiyon, ‘mix&match’ yaklaşımıyla tüketici ve profesyonellerin beğenisine sunuluyor. 


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)