architalkture: Yapının Ötesinde Mimarlık ve Metodoloji

Mimar Gökhan Avcıoğlu, " Yapının Ötesinde Mimarlık ve Metodoloji " başlıklı sunumu ile 8 Mayıs 2019 Çarşamba günü saat 17:30'da İTÜ Taşkışla Kampüsü'ne konuk olacak.

İTÜ Mimarlık Fakültesi “Architalkture” seminer serisi kapsamında GAD Architecture ve GAD Foundation kurucusu mimar Gökhan Avcıoğlu’nu konuk ediyor. Avcıoğlu’nun “Yapının Ötesinde Mimarlık ve Metodoloji” başlıklı konuşması 8 mayıs 2019 Carşamba günü saat 17.30’da Taşkışla Kampüsü 109 No’lu Konferans salonunda gerçekleşecektir. İTÜ Mimarlık Fakültesi “Architalkture” seminer serisi boyunca mimarlık, tasarım, şehircilik ve peyzaj mimarlığı konularında tanınmış ulusal ve uluslararası konuşmacılar Taşkışla'da dinleyicilerle buluşturulmaktadır.

Gökhan Avcıoğlu ve GAD Hakkında

Mimari proje üretimi, araştırma ve tasarımı konusunda kendi alanında öncü gruplardan biri olan Global Architectural Development (GAD), Gökhan Avcıoğlu tarafından 1994 yılında kuruldu. GAD, günümüz mimarisinin ve şehirciliğin medya, kültür, teknolojik inovasyonlar ve tüketici alışkanlıkları tarafından belirlendiğini ve bu faktörlerin yapısal çevreyi farklı ölçeklerde nasıl etkilediğini inceler.

GAD Architecture’ın başarısı, müşterilerinin ihtiyaç programlarını metodolojik bir araştırma ile ele alarak; gelişen dijital, fiziksel modelleme ve yenilikçi bir yaklaşımla oluşturmasında yatar. GAD, mimari uygulamanın, geçmiş, bugün ve gelecek bağlamında araştırma ve deneysel çalışmalar ile gerçekleşebileceğine inanır.

GAD Architecture’ın, İstanbul, Bodrum, New York ve Moskova ofislerinin yanı sıra Londra, Dubai, Budapeşte’de de irtibat ofisleri bulunmaktadır. GAD, özel konut projelerinden kentsel tasarıma uzanan farklı ölçek ve işlevlerdeki mimari projelere imza atmıştır.

Gökhan Avcıoğlu, Türkiye Mühendisler Mimarlar Odası Birliği (TMMOB), American Institute of Architects (AIA) ve Royal Institute of British Architects (RIBA) üyesidir.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)