2019 BETONART Mimarlık Yaz Okulu

Türkiye’nin dört bir yanından mimarlık öğrencilerini bir araya getiren BETONART Mimarlık Yaz Okulu’nun 18’incisi 27 Temmuz - 5 Ağustos 2019 tarihleri arasında TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde düzenleniyor. Program başvuruları 24 Mayıs 2019 tarihine kadar sürecek.

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) tarafından bu yıl 18’incisi düzenlenen BETONART Mimarlık Yaz Okulu, 27 Temmuz - 5 Ağustos 2019 tarihleri arasında Ankara’da, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi ev sahipliğinde Baştaş Başkent Çimento A.Ş ve Konya Çimento A.Ş ana desteğiyle gerçekleşecek.

Akademik Danışmanlığını Nur Çağlar’ın, Küratörlüğünü Selda Bancı’nın, moderatörlüklerini, Refa Emrali, Jorge Mealha, Alper Aksoy, Serkan Karaaslan, Yunus Özmerdivenli, Ramazan Avcı, Emre Şavural, Fatih Yavuz, Ozan Gürsoy, Aktan Acar, Ferdi Akarsu, Yıldıray Lise, Yasemin Özeri, Murat Sönmez, Aslı Özbek ve Nihat Eyce’nin yapacağı BETONART Mimarlık Yaz Okulu’nun bu yılki teması, “Standartlaştırma”.

Betonart Yaz Okulu 2019, mimarlıkta, mekânda ve her tür yapıda standartlaştırmayı, yapı bileşenlerinden biri olan bir duvar parçasının tasarımı ve yapımı ile üretimi üzerinden tartışmaya açıyor. TÇMB, gençlerin eğitimi ve gelişimi için hayata geçirdiği BETONART Mimarlık Yaz Okulu ile toplumsal kalkınmaya destek oluyor.

BETONART Mimarlık Yaz Okulu, her yıl olduğu gibi bu yıl da özellikle Mimarlık Bölümü’nde okuyan ve 3. sınıfı bitirerek 4. sınıfa geçen öğrencileri . 2019 yazında, Türkiye’nin farklı şehirlerindeki üniversitelerden seçilen yaklaşık 30 öğrenci, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi kampüsünde bir araya gelecek.

27 Temmuz - 5 Ağustos 2019 tarihleri arasında gerçekleşecek olan BETONART Mimarlık Yaz Okulu, etkinliğin son gününde öğrencilerin eserleriyle yapılacak sergi ve ardından sertifika töreni ile sona erecek. Program başvuruları 24 Mayıs 2019 tarihine kadar sürecek.



Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)