Centrum Plaza Yenileniyor!

2000 yılından bu yana ulusal ve uluslararası kurumsal firmalara A sınıfı ofis sağlayan Centrum kurumsal kimliğini yeniledi. Centrum ve C2 İş Merkezleri “Centrum Plaza A ve B Blok” olarak tanımlanarak gerek binaların paylaştığı ortak alan gerekse de çalışanların günlük olarak kullandığı tüm sosyal alanlar birleştirildi. Bu süreçte logosunu ve renklerini de yenileyen Centrum Plaza, “Yaşayan Ofisler” sloganıyla bina içi ve dışındaki ortak alanlarını yenileyerek gün boyu hizmet verecek yeni restoranı ‘The Lounge’u açtı, Gala Restoranın dekorasyonunu komple yeniledi ve ‘Midday Cafe’ restoranına ‘sokak lezzetleri’ konseptini de ilave etti.

Centrum Plaza, tek katta 2.000 m2’lik ofis alanları ile kullanılabilir yer kaybını en aza indiren yatay bir mimari ve alışıla gelmiş plazaların durağan ve soğuk ortamından uzak, sıcak ve canlı bir çalışma imkânı sağlıyor. Centrum Plaza konum olarak E-5 Karayolu ve M4 metro hattının üzerinde, kuzeye doğru Ataşehir-Dudullu, güneye doğru sahil yolu bağlantı kavşağının yanında ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na 20 dakikalık mesafede. 

Bina içi ve dışı ortak sosyal alanları, aktif profesyonel bina yönetim ekibi, yıl boyu süren bina içi etkinlikleri, Kızılay, Tider, Gülmek İyileştirir gibi dernekler ile yaptığı sosyal sorumluluk çalışmalarıyla da Centrum Plaza “Yaşayan Ofisler” misyonunu gerçekleştiriyor. Ayrıca, Centrum Plaza anlaşmalı olduğu kurumlar ile bina çalışanlarına sürekli özel fırsatlar da sunuyor.

Centrum Plaza, her dönem kendini geliştiren ve çağın değişimlerine uyum gösteren, 19 yıllık deneyimli ve profesyonel bir ekip tarafından yönetiliyor; hem binaların fiziksel özellikleri periyodik olarak yenileniyor hem de bina yönetim anlayışı güncelleniyor.

Global ve prestijli markalarla komşu olmak, çalışma motivasyonunuzu destekleyecek bir ofiste yer almak, çalışırken sosyal hayattan kopmamak istiyorsanız Centrum Plaza sizin için doğru adres.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)