Sosyal İzolasyonun En Pastoral Hali

Avustralyalı mimar Chuck Anderson, daha güzel günleri hayal etmemizi sağlayan yüzen bir villa tasarlamış. Sidney Palm Beach'in hemen kuzeyinde bulunan Lilypad, sürdürülebilir yaşamlarına devam ederken sakin sularda biraz zaman geçirmek isteyen gezginler için çok ideal gözüküyor.

Sürdürülebilirlik ve lüks bir arada düşünülerek tasarlanan Lilypad, sarımlı bir sundurma ve çatıya sahip iki katlı yüzen bir villa. Ahşap kaplı konuk evi, güneş enerjisi ile çalışıyor ve yüzdüğü suya saygılı bir şekilde çevre dostu malzemelerden üretilmiş.

Yüzen ev barbekü keyfi ve açık havada yemek, rahatlatıcı bir masaj, güneşlenmek için uygun çok geniş bir güverteye sahip. Açık hava terasından büyük sürgülü cam kapılar tamamen iç mekâna açılıyor. Zemin katta şömineli geniş bir oturma odası, tam donanımlı bir mutfak yer alıyor. Bir dizi merdiven ile çıkılan üst katta geniş bir yatak ve SPA benzeri bir banyo bulunuyor. Bol doğal ışıkla aydınlanan çağdaş bir iç mekân tasarımına sahip bu konuk evi dış dünya ile bağlantınızı kesecek yatıştırıcı bir atmosfere sahip.

1.000 doların biraz üzerinde başlayan kiralanabilir doğa ile iç içe yüzen villada çeşitli ek olanaklar da bulunuyor. Küçük bir aksiyon ve macera arayanlar için konuk evinde kürek tahtaları, olta takımı ve ek aktif seyahat ekipmanları bulunuyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)