Tekstil Tabanlı Duvar Kağıtları ile Hijyenik Yaşam Alanları

Sağlıklı ve hijyenik yaşam alanlarının öncelikli hale geldiği günümüz koşullarında, içerisinde bulunduğumuz mekânların ferah ve şık olmasının yanında sağlıklı ve hijyenik olmaları da öncelik haline gelmiştir. Mekânı oluşturan duvarlar, bu anlamda en çok dikkat edilen başlıca mimari unsurlardandır. Duvarların şık ve ferah görünmelerinin yanında sağlıklı olmaları da önem kazanmıştır. Bu anlamda anti bakteriyel duvar kağıdı olarak da tanımlanabilecek tekstil tabanlı duvar kağıtları yüzeylerinde mikrop barındırmama, kir ve toz tutmama, kolay temizlenebilme ve yıkanabilir olma özellikleri sayesinde tercih edilebilecek en sağlıklı ürünlerdendir.

Tekstil tabanlı duvar kağıdını Türkiye’de üretmeyi başaran Edofleks, “Edo-tex” ile iç mekân yüzeylerine doku alternatifleri sunuyor. Geniş ve inovatif ürün gamı arasında bulunan tekstil tabanlı vinil duvar kağıtları ve tekstil tabanlı duvar kaplamaları ile Edo-tex ürünleri, kullanıldığı mekânlara renk seçenekleri ve kalitesi ile mimari estetik sunarken zararsız ürün yapısıyla da insan sağlığına katkıda bulunuyor.

EDO-TEX İLE DUVARLARINIZA HİJYENİK ÇÖZÜMLER

Son teknoloji ile üretilen Edo-tex duvar kağıtları; üzerinde ve zemininde küf, mantar gibi mikrobiyolojik organizmaların çoğalmasını engelleyen, kolay temizlenebilen, kir ve toz tutmayan yüzeyleri ile alternatiflerinin arasında kullanımı en sağlıklı olan ürün olarak değerlendirilmektedir.

Duvar renklendirilmesi için kullanılan boyaların çoğunlukla kiri içine çekmesi ile temizlenmeleri oldukça zor hale gelmektedir. Anti bakteriyel duvar kağıtları, boyaların aksine mikrop barındırmamasına ek olarak kolay silinebilir olmaları ile de dikkatleri üzerine çekmektedir. Yıkanabilir özelliği sayesinde, tercih edildiği banyo gibi ıslak mekânlarda pratik bir şekilde yıkanabilen Edo-tex duvar kağıtları, sağlıklı iç mekân tasarımlarına imkân vermektedir.

İnsan nüfusunun yoğun olarak bulunduğu hastane, okul ve otel projelerinde; kolay temizlenebilen, mikrop barındırmayan, toksik kimyasallar ve ağır metaller içermeyen ürün yapısı sayesinde sıklıkla tercih edilen Edo-tex ürünleri, hijyen açısından projelere avantaj sağlıyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)