Bürotime Home Ofis Çözümleriyle Ev Konforunda Çalışma Alanları Yaratıyor

Değişen iş hayatıyla birlikte çalışma ortamları da yenileniyor. Yeni yüzyılın popüler çalışma kültürü olan home office çalışma, iş dünyasına farklı bir soluk kazandırıyor. Tasarımlarını, geleceğin ihtiyaçlarını öngörerek hayata geçiren Bürotime, geliştirdiği ürün gruplarıyla çalışanların motivasyon ve verimliliğini artırmayı hedefliyor. Sınırları ortadan kaldıran, her ortama ve mekâna uyumlu, konforlu çalışma alanları sunan yeni nesil “Pi Home”, “Era Home”, “Runner Home” ve “T50” çalışma masaları, “Stack”, ve “Pal” depolama üniteleri, birbirinden bağımsız tasarım diliyle farklı kitle ve taleplere cevap verebilir nitelikte kurgulanırken; ev sıcaklığını hissettirmesi ve ev dekorasyonuna uyum sağlamasıyla dikkat çekiyor.

Evinize Uyum Sağlayan Çalışma Ortamı: Pi Home

Doğal ahşap malzemesi ve fonksiyonel detaylarıyla şık ve çevreci bir görsel dil oluşturan Pi Home, masif gövdesi ve renkli aksesuarları ile ev dekorasyonuna kusursuz uyum sağlıyor. El işçiliği ile şekillendirilmiş masif ahşap strüktürün yalın ve akışkan formu, yansıtılmak istenen zarif ve modern tasarım dilini vurgulayarak sıcak bir hava oluştururken; cepli askılık, pano, kalemlik ve diğer masa üstü aksesuarlarıyla fonksiyonelliği en üst noktaya taşıyor.  Design Turkey 2018’de “İyi Tasarım Ödülü” kazanan “Pi Home”, 2020 iF Design ödülünü de alarak tasarımını uluslararası alanda da tescillemiş oldu. 

Teknoloji ve Doğa Arasındaki Denge: Era Home 

Teknoloji ve doğanın eşsiz uyumunu sergileyen Era Home, ahşap ayaklarıyla yarattığı sıcaklık duygusunu, özenle kurgulanmış gizli kablo kanal detay çözümleriyle birleştirerek fonksiyonel bir birliktelik sunuyor. Design Turkey 2019’da “Üstün Tasarım Ödülü” almaya hak kazanan “Era Home”, iki adet bölme içerisinde yer alan çekmecelerdeki ahşap detaylarıyla kullanıcısını doğaya yakın hissettirirken, aynı zamanda masaüstünün düzenli bir görünüm kazanmasını sağlıyor. Depolama üstünde yer alan raf ünitesiyle, özel aksesuar yerleşimine imkân sunarak, kişiselleştirilebilir çalışma alanlarını genişletiyor. 

Evlerdeki Güçlü Duruş: Runner Home 

Fonksiyonelliğin tasarım ve estetikle olan ayrılmaz birlikteliğini vurgulayan Runner Home, çalışma alanlarında güçlü bir duruş sergilemek isteyen kullanıcılara hitap ediyor. Masa ile entegre keçe panel alternatifi, kullanıcısına sıcak ve samimi bir atmosfer sunarken; net çizgilere sahip metalin yorumlanmasıyla oluşturulan organik geçişler ve yumuşak hatlar, yeni bir form yaratarak zıtlıkları profesyonel bir denge ile birleştiriyor. Esnek depolama birimleri ve raf ünitesiyle, masaüstü aksesuarları da sergilemeyi mümkün kılan Runner Home; kullanıcısına sunduğu insan odaklı, fonksiyonel ve kalıcı çözümler ile hayal edilen kişiselleştirilebilir çalışma ortamlarının yaratılmasını olanaklı kılıyor.

Çalışma Alanlarına Minimal Bir Dokunuş : T50

Çalışma ve yaşam alanlarının iç içe geçtiği günümüzde T50, yalın tasarımıyla iç mekan dekorasyonunda minimal bir dokunuş hissi yaratıyor. Özenle şekillendirilmiş strüktürel metal iskelete entegre edilmiş aydınlatma ünitesi, ışığı yukarıdan en uygun şekilde yayarak rahat çalışma imkanı sunarken; ahşap tabla altında yer alan çekmecesi, çalışma alanını düzenlemeye yardımcı oluyor.. Siyah ve beyaz renk seçeneğine sahip metal iskeletiyle T50, ev, ofis, otel, kütüphane, okul gibi pek çok farklı işleve sahip mekanda şık, yalın ve kişiselleştirilebilir bir alan yaratıyor.

Depolama Alanlarına Yeni Bir Soluk: Stack

Günümüz modern çalışma kültürüne uygun olarak tasarlanan Stack, kullanıcıların değişen talepler doğrultusunda bireysel depolama ihtiyaçlarına farklı ve yenilikçi bir soluk getiriyor. Ev içindeki çalışma ortamlarından yönetici ofislerine kadar uzanan çalışma alanlarında depolama ihtiyaçlarına çözüm sunmak amacıyla tasarlanan Stack; arka yüzeyinde kullanılan perfore paneli, dekoratif kayar kapak seçeneği, incelikli düşünülmüş yuvarlak kulp ve ayak detaylarıyla stil sahibi mekânlar yaratıyor.

Düzenli ve Estetik Çalışma Ortamı: Pal

Estetik ve işlevselliği harmanlayan Pal keson,  üst tarafında yer alan özel tasarım plastik taç sayesinde kırtasiye malzemelerini üzerinde konumlandırmanıza olanak sağlayarak, çalışma masanızda yer açıyor. Gövde yanında bulunan ve 5 ayrı renk alternatifi sunan sac panelle, hem ofis hem de ev içindeki çalışma ortamlarında şık bir depolama çözümü sunuyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)