2016 Hazır Beton Sektörü Ankara'da Buluşuyor

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından bu sene sekizincisi düzenlenen “Beton 2016 Hazır Beton, Çimento, Agrega, İnşaat Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı”, inşaat, hazır beton ve agrega sektörlerini 18-20 Şubat 2016 tarihleri arasında Congresium Ankara’da buluşturuyor.

Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık yaklaşan fuarla ilgili yaptığı açıklamada; “Türkiye, 107 milyon metreküp hazır beton üretimi ile Avrupa’nın yıldızı. Türkiye, üretim açısından dünyada Çin ve ABD'den sonra da en büyük beton üreticisi durumunda. Türkiye Hazır Beton Birliği olarak hedefimiz bu konumumuzu daha da güçlendirmek ve dünyada sahip olduğumuz bilgi birikimi ve tecrübe ile referans bir ülke konumuna ulaşmak.

Bunun için de sektörel diyalog ve işbirliğinin çok önemli olduğuna inanıyoruz. Beton 2016 Fuarı firmalararası bilgi alışverişinin yanı sıra, sektörümüzün vizyonunu ve yol haritasını belirlemek açısından da çok önemli bir buluşma” dedi.

Beton 2016 Fuarı; Ankara Sanayi Odası, Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası ve Türkiye Müteahhitler Birliği tarafından da destekleniyor. Beton 2016 Fuarı’nı Ortadoğu başta olmak üzere Afrika ve Asya'dan firmaların ziyaret etmesi bekleniyor.

Fuarda beton santralleri, iş makineleri, kamyon ve çekiciler, transmikserler, pompalar, kalıp sistemleri, vinçler, çeşitli beton kimyasalları, otomasyon sistemleri, lastik ve akaryakıt ürünleri, sektörel makineler başta olmak üzere çok geniş bir ürün yelpazesi beton ve agrega üreticilerine ve inşaat yapımcılarına sunulacak. Fuarda ziyaretçiler sektördeki yenilikleri anlama, toplu alım yapabilme ve sektörü yakından takip edebilme imkânına sahip olabilecek.

Beton 2016 Fuarı'na katılmak için www.thbb.org adresinden bilgi alınabilir.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)