2017’nin En İyi Asansörleri Seçiliyor

Asansör ve yürüyen merdivenleri denetleyen bir kuruluş olan Hollandalı Liftinstituut Solutions, her yıl yurtdışında gerçekleştirdiği ‘Yılın En İyi Asansör ve Yürüyen Merdiven Yarışması’nı geçtiğimiz yıl ilk kez Türkiye’de düzenlemişti. İlginin yoğun olduğu gecede, sektöre damga vuran firmalar ve ürünün sahipleri ile işletmecileri ödüllendirilmişti. 

Dünya devi firma Liftinstituut Solutions Türkiye ofisi tarafından İstanbul’da mayıs ayında ikincisi düzenlenecek yarışmada, 2017 yılının en iyi asansör ve yürüyen merdiven projeleri belirlenecek. Son başvuru tarihi 30 Mart.

Kuruluş amacı Hollanda Krallığı sınırları içerisinde çalışan asansörlerin güvenlik seviyesini en üst düzeye çıkarmak olan dünya devi Liftinstituut, Türkiye’de ve bölgede büyürken, asansör ve yürüyen merdiven güvenliğine dikkat çekmek için yarışma düzenliyor. Dünyanın dört bir yanındaki asansör ve yürüyen merdivenleri 80 yıllık tecrübesiyle denetleyen Hollandalı bağımsız denetleme kuruluşu Liftinstituut’un her yıl yurtdışında düzenlediği ‘Yılın En İyi Asansör ve Yürüyen Merdiven Yarışması’, Türkiye’de ikinci kez gerçekleştiriliyor. Uluslararası bağımsız denetleme kuruluşu Liftinstituut’un Türkiye ofisi Liftinstituut Solutions tarafından geleneksel hale gelen yarışmanın ikincisi İstanbul’da düzenlenecek.

Montaj ve Bakımın En İyileri

Yılın En İyi Asansör ve Yürüyen Merdiven Yarışması; konut, rezidans, AVM, karma projeler, otel, sağlık kampüsü, ofis gibi gayrimenkul projelerine mühendislik hizmeti veren Liftinstituut Solutions önderliğinde gerçekleştirilecek ödül töreni ile son bulacak. Yarışma sonrasında Mayıs ayının son haftasında düzenlenecek ödül töreniyle Türkiye’nin en iyi asansör ve yürüyen merdiven projeleri açıklanacak. Liftinstituut Solutions’a yapılan başvurular arasında yapılacak yarışmada, beş ayrı kategoride toplam on ödül verilecek. Her kategoride ürünün montajı/bakımı yapan firma ile ürünün sahibi/işletmecisi ödüllendirilecek. ‘Montaj’ kategorisinde, 2017 yılının; en iyi elektrikli asansör montajı, en iyi hidrolik asansör montajı ve en iyi yürüyen merdiven bant montajı yapan firmalar belirlenecek. ‘Bakım’ kategorisinde ise 2017 yılının; en iyi asansör bakımı ve en iyi yürüyen merdiven/bant yapan firmalarına ödül verilecek.  

Bu yıl herkesin başvuru yapabileceği yarışma için son başvuru tarihi Mart 2018. Detaylı program ve bilgiye Liftinstituut Solutions Türkiye Ofisi’nden ulaşabilirsiniz


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)