Eczacıbaşı Profesyonel Tasarruflu Ürün ve Çözümleriyle Çevreye Katkı Sağlıyor

Tasarrufu tüm ürünlerinde ve iş süreçlerinde uygulayan Eczacıbaşı Profesyonel, 31 Ekim Dünya Tasarruf Günü’ne dikkat çekiyor. Eczacıbaşı Profesyonel, tasarruf sağlayan, yüksek kaliteli, kullanışlı ve çevre dostu ürünlerinin yanı sıra sunduğu danışmanlık hizmetleriyle de işletmeleri tasarruflu olmaya yönlendiriyor.

Profesyonel temizlik, hijyen, gıda ürünleri ve hizmetlerini bütünleşik çözümler sunarak işletmelerle buluşturan Eczacıbaşı Profesyonel, dünya genelinde kutlanan 31 Ekim Dünya Tasarruf Günü’nde tasarruflu çözümlerine dikkat çekiyor.

Eczacıbaşı Profesyonel; Selpak Professional ve Marathon markalarının havlu, tuvalet kağıdı, peçete ve kağıt dispenserleri sayesinde tasarruflu, hijyenik ve çevre dostu şekilde tüketim imkanı sunuyor.  Eczacıbaşı Perofesyonel, Maratem markası ile konsantre kimyasal ürünlerle daha az tüketim, daha çok tasarruf sağlıyor.

İşletmelere tasarruf sağlatan ürün ve çözümler

Eczacıbaşı Profesyonel, “Hijyende Mükemmellik” ve “Uzaktan Eğitim” gibi programlar ile sektördeki hizmet kalitesinin artmasına katkı sağlarken işletmelere tasarruf yöntemlerini de aktarıyor. Eczacıbaşı Profesyonel’in işletmelere yönelik gerçekleştirdiği projelerinin başında “Hijyende Mükemmellik” geliyor. Mutfak hijyen konusunda tüketicilerde güven ortamı oluşturmak amacıyla başlatılan projede; denetim, takip ve koruma süreçlerinden başarıyla geçen işletmeler Hijyende Mükemmellik sertifikasına sahip oluyor.  Bugüne kadar Eyüp Sultan’da 7 işletme, Beşiktaş’ta ise Çırağan Palace Kempinski İstanbul, Hijyende Mükemmellik sertifikası almaya hak kazandı.  

Eczacıbaşı Profesyonel, Uzaktan Eğitim Programı ile EDT sektörü çalışanlarına uzmanlık alanlarını geliştirme imkanı sağlıyor. EP Uzaktan Eğitim Programı; temel bilgiler, yüzey temizliği, mutfak hijyeni ve çamaşır hijyeni kategorilerinden oluşuyor. Eğitimlerle doğru ürünün, doğru miktarlarda ve etkin kullanılması konusunda bilinçlendiren Eczacıbaşı Profesyonel, işletmelerde kimyasal ürünlerin gereksiz kullanımını önlüyor. Böylece işletmelerde, verimlilik ve tasarruf artıyor. 

Kağıt havluyu doğru kullanmak önemli

El yıkamak bakterilerin bulaşmasının önüne geçerken, yıkadıktan sonra kullanılan kurutma yöntemi de el hijyeninin tamamlayıcısı oluyor. Tek kullanımlık kağıt havlu ile kurulama işlemini gerçekleştirmek hijyen sağlamada en önemli noktalar arasında bulunuyor. Ancak kağıt havluyu ihtiyaçla doğru orantılı kullanmak büyük önem taşıyor. Eczacıbaşı Profesyonel’in geliştirdiği tasarruflu dispenserler gereksiz kağıt havlu kullanımının önüne geçiyor.


Yorumlar

Seyhan öngün 28 Mayıs 2020

Mutfak hijyen belgesi

Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)