Türk Ytong, 2020 Hedefleriyle Başarıya ve Geleceğe Odaklandı

Türk Ytong, 49. Ytong Yetkili Satıcılar Toplantısı’nı İstanbul’da düzenledi. 11 Ocak Cumartesi günü Grand Hyatt Hotel’de “Başarı Biziz – Gelecek Biziz” başlığıyla gerçekleştirilen toplantıda Türk Ytong Yetkili Satıcıları ve Satış Pazarlama Ekibi 2020 yılı için belirledikleri hedefleri gerçekleştirmek üzere yeni yıla güçlü bir başlangıç yaptı.

49. Ytong Yetkili Satıcılar Toplantısı’nda 2019 yılının değerlendirmesi yapılarak 2020 yılına ait hedefler paylaşıldı. Toplantıda Ytong ile uzun yıllar iş birliği yapan yetkili satıcılar ile 2019 yılında başarılara imza atan yetkili satıcılara ödülleri verildi.

Sektörün en güçlü kalesi

Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar toplantıda yaptığı konuşmada 2019 yılını değerlendirerek 2020 yılına yönelik hedeflerini aktardı. Türkiye’deki ekonomik veriler değerlendirildiğinde zor geçen bir yılı akılcı yaklaşım ve etkin çalışma yöntemleriyle belirlenen hedeflere ulaşarak kapattıklarını vurgulayan Hinginar, bu süreçte özverili çalışma sergileyen tüm paydaşlara teşekkür etti. İnşaat sektöründe yaşanan durgunluğa karşın yenilikçi yaklaşımlar ve projelerle; çalışarak, üreterek, yılmadan sektörün en güçlü kalesi olmaya devam edeceklerini vurguladı.

Başarının sırrı uzman, deneyimli ve bilgili kadrolar

Türk Ytong olarak 2019 yılında yatırımlarını planladıkları gibi gerçekleştirdiklerini, buradan aldıkları güçle üretimi ve satışı ön plana alan deneyimli ve başarılı bir kadroyla yollarına devam ettiklerini belirten Fethi Hinginar, sektördeki tüm gelişmeleri yakından takip ettiklerini söyledi. Aldıkları kararların getirdiği olumlu sonuçlarla, sektörün en güvenilen kurumlarından biri olduklarının altını çizdi. Sektördeki en deneyimli, uzman ve bilgili ekiplere sahip olmanın getirdiği kazanımlarla başarılarının 2020 yılında da devam edeceğine olan inancını paylaştı.

Türk Ytong Genel Müdür Yardımcısı Tolga Öztoprak ise 2020 yılı satış hedefleri ile ilgili bir değerlendirme yaparak yeni ürünler ve gelişmeler hakkında bilgi verdi. Öztoprak Türk Ytong’un yenilikçi ürünleriyle inşaat sektörünün gelişmesini ve büyümesini destekleyen en inovatif markalardan biri olduğuna dikkat çekti.

Konuşmaların ardından yapılan ödül töreninde ise 5 ile 35 yıl arasında yetkili satıcılara kıdem plaketleri verildi. Ayrıca 2019 yılının başarılı yetkili satıcıları ödüllendirildi.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)