​2015 International Business Awards’dan Akasya Acıbadem’e 2 Ödül Birden

Dünyanın en başarılı kurumlarının ödüllendirildiği 2015 International Business Awards’da Akasya Acıbadem, “Markalı İçerik Kampanyası” ve “En İyi Sergi Sunumu” kategorilerinde Stevie Award’a layık görüldü.

Uluslararası seçkin ödül platformları arasında önemli bir yeri olan ve dünyanın en başarılı kurumlarını ödüllendirmek amacıyla hayata geçirilen Stevie Awards tarafından düzenlenen, Stevie Uluslararası İş Ödülleri değerlendirmesinin 2015 sonuçları açıklandı.

2002 yılından beri Amerika’nın en prestijli organizasyonlarından birisi olan Stevie Ödülleri’nde 30'dan fazla ülkeden binlerce proje yarışıyor.

Her sene farklı jüri üyelerinin yer aldığı yarışmada dünya çapında ünlü ve başarılı profesyoneller projeleri değerlendiriliyor.

Gerçekleştirdiği sıra dışı etkinlikleri ve sosyal aktiviteleri ile adından sıkça söz ettiren Akasya Acıbadem “Markalı İçerik Kampanyası” kategorisinde ve dünya prömiyeri Akasya Acıbadem’de yapılan “ Big Names - Canlı Heykeller” sergisiyle “En İyi Sergi Sunumu” kategorisinde olmak üzere toplam iki bronz ödül kazanarak dünyanın en saygın ödül organizasyonlarından Stevie Uluslararası İş Ödülleri’nde büyük bir başarı sergiledi.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)