Aspen EPD Belgeli Ürün Ve Çözümleri İle Yeşil Bina Üretimine Katkı Sağlıyor

Targa Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri ve Sepia Ahşap Asma Tavan ve Duvar Giydirme Sistemleri ile 2 yeni EPD belgesi daha alan Aspen, yetkili kuruluş olan IBU (Institut Bauen und Umwelt e.V.- Alman İnşaat ve Çevre Birliği) tarafından bu kategorilerde Türkiye’de belgeye layık görülen ilk kuruluş olmuştur.

“Yeşil Binalar”, bütüncül bir sosyal & çevresel sorumluluk anlayışıyla tasarlanan, doğal ve atık üretmeyen malzemelerin kullanıldığı, ekosistemlere duyarlı yapılar olarak tarif edilebilir. 

Tüm süreçlerinde sürdürülebilirlik kavramını ön planda tutan, çevresel kaygıları önceliklendiren Aspen, ürün ve çözümleriyle, projelerde bu amaca destek olan bir hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdürmektedir. 

Aspen, EPD (Çevresel Ürün Deklarasyonu) belgelerinden aldığı güç ve çevre bilincinin yaşama katkısı vizyonu ile sektöre öncülük etmeye devam etmektedir. Son olarak Targa Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri ve Sepia Ahşap Asma Tavan ve Duvar Giydirme Sistemleri ile 2 yeni EPD belgesi daha alan Aspen, yetkili kuruluş olan IBU (Institut Bauen und Umwelt e.V.- Alman İnşaat ve Çevre Birliği) tarafından bu kategorilerde Türkiye’de belgeye layık görülen ilk kuruluş olmuştur. 

Daha önce de Bölme Duvar Sistemleri grubuna ait MBD, Sinova, Diversa, Vetrona, Sepera ve Asma Tavan Sistemleri grubuna ait Integra Metal Asma Tavan Sistemleri ürünleri ile EPD belgesi almaya hak kazanan Aspen, bu kategorilerde de Türkiye’de ilk kuruluştur. 

Aşağıda tümü Yeşil Bina sertifikasına sahip referanslarımızı görebilirsiniz.


Algida Ofis, KONYA
Sinova Seperatör Bölme DuvarSistemleri

Google Ofis, İSTANBUL
Taşyünü Asma Tavan Sistemi


Kristal Kule, İSTANBUL
Taş Yünü Asma Tavan Sistemi


Zorlu Levent 199, İSTANBUL
•  Integra Metal Asma Tavan Sistemleri 
•  Targa Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri


Prens M. Bin Abdulaziz Havalimanı, MEDİNE
Integra Metal Asma Tavan Sistemleri 

  

Kunt Ofis, İSTANBUL 
•  Integra Metal Asma Tavan Sistemleri
•  Sepia Ahşap Asma Tavan Sistemleri
•  Lumuner Led Aydınlatma Sistemleri
•  Diversa Modüler Bölme Duvar Sistemleri
•  Sinova Seperatör Bölme Duvar Sistemleri
•  Targa Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri



Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)